Haberler

Galatasaray'ın Yeni Transferi Emre Akbaba'dan Büyük Fedakarlık

Güncelleme:

Galatasaray'ın Alanyaspor'dan 4 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Emre Akbaba, Fenerbahçe'nin verdiği yıllık ücretin neredeyse yarısına Galatasaray'a 'evet' dedi.

Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği ve sözleşme imzalaması beklenen yeni transferi Emre Akbaba'nın mukavele şartlarında da büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. Transferin son saatlerinde Fenerbahçe, Emre Akbaba için yıllık 2 milyon avro üzerinde bir garanti ücret teklifinde bulundu. Galatasaray'a transfer olmak istediğini belirterek bu teklifi reddeden başarılı oyuncu, sarı-kırmızılılara neredeyse bu ücretin yarısına "evet" dedi.

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Emre Akbaba'nın sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunmuyor. Ancak bu maddenin son anda kontrata eklenip eklenmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Akbaba Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Adanali Ali Dayi:

Helal sana Allah yolunu Acik etsin Emre Canimizssin bundan böyle Fenerlilerede kapak olsun CimBomBommmm

34
7
yanıtYanıtla
Maviş:

Sanada helal beeeeeeeeeee ali dayı

yanıt4
yanıt0
svs:

fenerle ne ilgisi var alanya yem attı sizde yediniz kim karlı çıktıysa o kazanmıştır

yanıt0
yanıt2
D:

FENERLEMİ NE İLGİSİ VAR AH BE ALLAHIM HABER OKUYO BUNLAR:DKAPAK YEMEDEN BIKMADINIZ. . . NE İLGİSİ VARMIŞ MIŞ YEM MİŞ DOYMADINIZ KAYBETMELERE

yanıt0
yanıt0
Marco yanbastın:

ben olsam fenere giderdim. bu bir iş duygusallıga yer yok. mis gibi al paranı zaten bu sene fener sampiyon olacak

7
29
yanıtYanıtla
CAPS:

21le19 arasın Ne var değilmi

yanıt0
yanıt0
BJK RIDVAN:

ula helal olsun bu çocuğa istediği, tuttuğu takımı seçti. Her şey para değil bay A. dedi ama ders alan kim?Ben bir beşiktaşlı olarak galatasaraya hayırlı olsun derken fenevbahçeye geçmiş olsun diyorum.

28
5
yanıtYanıtla
GsLee:

bırakın şu euro maaşları artık devir ülkeyi düşünme devri TL ile yapın sözleşmeleri

27
4
yanıtYanıtla
BAFE:

galatarayalı olunmaz galatasaraylı doğulur emrede doğanlardan birisi BABAAAAAA

25
6
yanıtYanıtla
)))))))))))))))))))))))))):

:)))))))))))))))))))))))

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title