Haberler

Phillip Cocu'nun Ligdeki İlk Hedefi 6'da 6 Yapmak

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, sezonun ilk deplasman maçı öncesi oyuncularına hedefinin ilk 6 haftada 6 galibiyet olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Şampiyonlar Ligine havlu atan takımını kafa olarak Spor Toto Süper Lig'e hazırlamaya çalışıyor. Evkur Yeni Malatya ile oynanacak sezonun ilk deplasman mücadelesi öncesinde öğrencileriyle toplantı yapan Hollandalı, lige iyi bir başlangıç yapmanın önemine dikkat çekti.

Geçen sezon Aykut Kocaman döneminde ligin ilk 5 haftasında sadece 2 galibiyet alınıp, 7 puan kaybedilmesinin şampiyonluğa malolduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, bu hatanın bu sezon tekrarlanmasını istemiyor.

"BİRAZ DAHA GEÇ OLSA FARKLI OLURDU"

Beşiktaş derbisi de dahil olmak üzere ilk 6 lig karşılaşmasının kazanılması halinde önlerinin açılacağını düşünen Cocu, şu ifadeleri kullandı: "Benfica gibi takımlar karşısında sistemini yeni yeni oturtmaya çalışan ekipler her zaman sorunlar yaşar. Bizde de böyle bir durum oldu. Yine de ortaya koyduğumuz mücadele beni çok memnun etti. Bu eşleşme şimdi değil de bir kaç ay sonra oynansaydı durum çok farklı olabilirdi.

Bir kez daha gördük ki Süper Ligde şampiyonluk çok önemli. İpi gögüslediğinizde Şampiyonlar Ligi'nin kapısı ardına kadar açılıyor. Biz de bu vizeyi almak için olabildiğince lige ağırlık vermeliyiz. Alacağımız seri galibiyetler bizi istediğimiz pozisyona getirecektir. Bu yüzden Beşiktaş karşılaşması da dahil olmak üzere 6'da 6 yaparsak rakiplerimize karşı da psikolojik bir üstünlük de kurarız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (9)

:

AĞLAMA FENEV AĞLAMA

4
1
yanıtYanıtla
CAPS:

fazla coco içme sana yaramıyor

3
2
yanıtYanıtla
GS:

What? :))

2
0
yanıtYanıtla
Mert:

Bu 1 (:

2
0
yanıtYanıtla
Alper:

Bu fenerden bu senede bir cacık olmaz. iyi uykular sevgili taraftarım

1
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

HAYALLER. . . . . . . HAYATLARRR TABİ SENDE ARKANA BAKA BAKA KAÇMA:D EN ÇOK GÜLME EMOJİ Sİ ÇOK HABER DE. . . PHİLİPS AMAN PHİLİP

1
0
yanıtYanıtla
hesapgünü:

hadi oradan kokusmus herif yahudi ali , , aykutu harcadi

0
0
yanıtYanıtla
BABANIZ BEŞİKTAŞ:

malesef 1 de 1 yaptınız

0
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Madem sauza ve mehmet topali beraber oynatacaktin niye geldin be cocu niye getirdin be ali bey bu adami Aykut en azindan bu takimi taniyordu yazik oldu git yine bu yil sampiyonluk hayal kurmaya gerek yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title