Haberler

İki Hırsız, Kafeteryanın Bahçesindeki 200 Kiloluk Şemsiyeyi Dakikalar İçinde Çaldı, O Anlar Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da bir iş yerine gelen iki kadın, bahçede bulunan 200 kilogram ağırlığındaki şemsiyeyi halterci gibi kaldırıp, karton arabasına yükleyerek kayıplara karıştı.

Kadıköy'de karton arabalı 2 kadın hırsız, yeni açılacak olan bir kafeteryanın önüne gelerek 2 bin lira değerinde olan yaklaşık 200 kilogram ağırlığındaki dev şemsiyeyi dakikalar içerisinde çaldı. Halterciler gibi yüklendikleri şemsiyeyi araçlarına koyan hırsızlar güvenlik kameralarına yansıdı.

2 KADIN HIRSIZ ŞEMSİYENİN YANINA GELDİ

Olay, önceki gün saat 04.30 sıralarında Kadıköy Kozyatağı'nda meydana geldi. İddiaya göre sabaha karşı karton arabasıyla cadde üzerinde giden kadın 2 hırsız, gözlerine bir kafeteryanın önündeki dev şemsiyeyi kestirdi. Vedat Dağ'a ait olan ve birkaç gün içerisinde açılışı yapılacak olan kafeteryanın önüne araçlarını bırakan hırsızlar, şemsiyenin yanına geldi.

O ANLAR KAMERADA

Hemen işe koyulan hırsızlar, yaklaşık 200 kilogram ağırlığında olan 2 bin lira değerindeki dev şemsiyeyi yerinden çıkartarak yere yatırdı. Hırsız kadınlar ardından halterciler gibi yüklendikleri şemsiyeyi araçlarına koydu ve kayıplara karıştı. Yaşana hırsızlık "yok artık" dedirtirken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

200 KİLOLUK ŞEMSİYEYİ HALTERCİ GİBİ KALDIRDILAR

Görüntülerde karton arabasıyla gelen 2 kadın hırsız, kafeterya önündeki şemsiyeyi görünce duruyor. Bir süre sonra şemsiyenin yanına gelen hırsızlar inceleme yaptıktan sonra güçlükle yerinden çıkartarak yere deviriyor. Daha sonra uzaklaşan kadınlar dakikalar sonra geri gelerek yerdeki şemsiyeyi halterciler gibi yükleniyor. Şemsiyeyi yola götüren kadınlar arabaya yükledikten sonra uzaklaşıyor. Dakikalar süren hırsızlık esnasından yoldan çok kez de araç geçtiğini görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemsi Tebrizi Kadıköy DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

bir bir biri:

ne kolay başkasının emeğiyle para kazanmak haramı bilmeyen insanoğlu . . allah ıslah etsin

6
0
yanıtYanıtla
aaa:

Kadınlarda emek harcamış. Kolaymı para kazanmak.

yanıt0
yanıt0
Salla:

Ne sallamıssın beee bızdede var o semsiyeden 50 kg altındakı mermerleri almıyorlar üstünü alıyorlar

6
0
yanıtYanıtla
Balkan:

Türkiye''de çalmak moda. Hahahahaa

4
1
yanıtYanıtla
HIRBO:

adana dedim yanıldım

0
3
yanıtYanıtla
WAN LI:

O ŞEMSİYE 200 KG. MU :))) DİYE SORARIM :))

2
0
yanıtYanıtla
WEYLA:

Yazık kaç paraya alınmış acaba yok yere hurdaya gidecek çok çok yazık toplumlara esas buyuk zararlar verilen hırsızlıktır

1
0
yanıtYanıtla
formaliteler:

Balkonda yada çatıda kullanacaklarmıiş

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

bunlar kadın kılığına girmiş erkekler dikkatli bakın hacii

1
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

O saatte oradan çaldıklarını görmeyen güvenlik görevlileri , yolda gittiklerinde hiçmi dikkat çekmedi. . ?? Bu saattearabasında taşıma yapanın taşıdığının çöpe atılmayacağını görenin anlamaması hayret. . . !! Kameralar olmasa ALLAH ''a emanet giden gidiyor. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title