Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Martin Linnes'in Kalmasını İstedi

Güncelleme:

Galatasaray'da çalışkanlığın ve efendiliğin karşılığı yeni kontrat oldu. Cim-Bom'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Martin Linnes'le yeni mukavele yapılıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in maçlarda verilen şansı iyi kullanmasından ve de sağlam karakterinden memnun olduğu Norveçli futbolcuyu takımda tutmak istediği belirtildi. Bu nedenle sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyla yeni bir mukavele yapılması kararı alındı. Sarı-kırmızılı yönetim oyuncunun menajeri Jim Solbakken ile temas kurarak önümüzdeki günlerde masaya oturmak istediklerini bildirdi. Sarı-kırmızılıların Lokomotiv Moskova'ya karşı 11'de sahaya çıkan ve bu performansını sürdürmesi halinde büyük takımların radarına girmesine kesin gözüyle bakılan Linnes'in sözleşmesini uzatarak önlemini erken almaya çalışacağı belirtildi.

MOLDE'DEN 2 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Martin Linnes 2016 yılının devre arasında Galatasaray'a Molde'den 2 milyon euro bonservisle alınmıştı. Sarı-kırmızılı takımdan 950 bin euro yıllık ücret alan 27 yaşındaki futbolcu, takımdaki ücret sıralamasında 17. oldu. Finansal Fair Play bakımından da Linnes gibi maliyeti düşük bir oyuncuyu kadroda tutmanın önemine dikkat çeken sarı-kırmızılılar bu yüzden futbolcuya belirli bir oranda zam yapıp elinde tutmak istiyor. Öte yandan Lokomotiv maçında Corluka ile girdiği mücadelede tekmeye uzattığı kafa ile dikkatleri çeken Linnes'in bu fotoğrafı herkesi etkilemişti. 2.5 yıldır Türkiye'de olan ve diğer futbolcuların aksine Türkçe dersleri alan Norveçli oyuncu takımda en sevilen isimlerin başında geliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Martin Linnes'in Kalmasını İstedi

MARİANO'DAN FORMAYI KAPTI

Galatasaray'ın tecrübeli ismi Martin Linnes, istikrarlı performansıyla Mariano'dan formayı kaptı. Norveçli futbolcu lig, Avrupa ve Süper Kupa'da 3 maçta şans buldu. 27 yaşındaki futbolcu üç karşılaşmada da ilk on birde başlarken, futboluyla tam not aldı. Linnes geçen sezon ise 28 müsabakada şans bulurken üç asist yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Martin Linnes Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

TARIK ÇAMDAL:

Bence 5 para etmez hoca bana daha çok sanş vermeli.

0
24
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

çok azimli ve katkı sağlayan bir futbolcu. kesinlikle kalmalı. çok doğru bir karar.

19
1
yanıtYanıtla
neutral:

adam tarik camdaldan bilen az para aliyor tarik camdala yaziklar olsun para yüzünden takimdan ayrilmak isremiyor bir daha kendine zor takim bulur.

18
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Super karekter bu arada iyiki ebedi dost ezeli rakipsiz

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Mükemmel karakter ve mükemmel profesyonellik. forma giymedi küsmedi sürekli çalıştı. hiç problem çıkarmadı. Türk gençlerin örnek alması gereken bir topçu. Ben Linnesi futbol hayatı bitene dek takımımda görmek isterim. o kadar yıldız isim var ama benim en sevdiğim oyuncu Linnes.

7
0
yanıtYanıtla
CAPS:

TAM BİR GÖREV ADAMI TAM BİR SAĞLAM KEMİK

7
0
yanıtYanıtla
erhan:

Efendi ve saygılı biri göründüğü kadarıyla. . . huzur bozmuyor takım içinde. . . sadece işini yapıyor, görev verildiğinde de en iyisini yapmaya çalışıyor. . böyle adam bırakılmaz. . O Galatasarayda mutlu, Galatasaray takımı da onla mutlu. . . hakkını verip sözleşmesi uzatılmalı. . . NOT: seneye veya sonraki senelerde tarık çamdal ı transfer eden kulüp ve başkanı en az tarık çamdal kadar dır. .

5
0
yanıtYanıtla
ADALET:

ULAN BİZ ÇALIŞIRKEN YAPMADIĞIMIZ BİR TEK EŞŞEKLİK VARDIR . ONU YAPANLARDA VARDIR. HERKES FUTBOLU SEVER OYNAMASINI DA SEVER . BENİM ANLAMADIGIM BİZ EŞŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUZ. 1600 LİRA İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZÜ VERİYORUZ. ADAMLAR TOP OYNAYARAK PARA KAZANIYOR. HADİ TOP OYNAYANLARA HAK VERELİM DE YEDEK KALIP TARIK ÇAMDAL GİBİLERİ LÜKS HAYAT YAŞIYOR. ALLAH BÜYÜK BU DÜNYADA DA DİĞER DÜNYADA DA BELEŞ HAK ETMEDEN KAZANANLARIN YANINA BIRAKMAZ.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title