Haberler

Eric Roberts, Türkiye'ye Geliyor

HOLLYWOOD'UN 'KÖTÜ ADAM'I ANTALYA'YA GELİYOR

Türkiye'deki hayranlarına gönderdiği videoyla bir de mesaj yollayan Eric Roberts, 'Antalya Film Festivali'ni takip edin, harika filmler var. Ben de varım' dedi. Kariyerinin ilk yıllarında başrollerinde oynadığı King of the Gypsies (1978) ve Star 80 (1983) filmleriyle Altın Küre adaylıkları kazanan Eric Roberts, 1985'te 'Runaway Train' filmiyle 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

BİR YILDA 74 FİLMDE ROL ALDI

Geçen yıl 74 filmde rol alarak büyük bir rekora imza atan ve bugüne kadar 500'ü aşkın film ve dizide yer alan Eric Roberts, 1981'de geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre sinemaya ara vermek zorunda kaldı. Üç gün komada kalan Roberts, uzun süren tedavi sürecinin ardından yeniden setlere döndü ve "Star 80" (1983), "The Pope of Greenwich Village" (1984) ve "The Coca Cola Kid" (1985) gibi filmlerde oynadığı başrollerle seyircilerin karşısına çıktı. 1980'li yılların en popüler Hollywood yıldızlarından biri olan Eric Roberts, daha sonraki yıllarda da sinemadan hiç kopmadı. 2000'li yıllarda "The Dark Knight" (Kara Şövalye - 2008), "Cehennem Melekleri" '(The Expendables - 2010) başta olmak üzere birçok filmde yer alan Eric Roberts, bu kadar çok film çekmesine, 'Bir senede yaptığım her filmin arkasındayım. İşimi seviyorum' sözleriyle açıklık getirmişti. "Ayla" filminde ABD'li generali canlandıran Roberts, Oscar ödüllü Julia Roberts'ın ağabeyi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Türkiye Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title