Haberler

    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ceza Beklemiyoruz Ama Büyük Konuşmamak Lazım

    Güncelleme:

    Kulübün Riva arazisinde hayata geçirilecek "Düşler Vadisi Riva" projesinin tanıtım toplantısının ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Cengiz, UEFA ile yaptıkları anlaşmanın yeniden incelenmek üzere UEFA Finansal Kontrol Organı Soruşturma Dairesine gönderilmesi kararına karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvurduklarını hatırlatarak, "Bu konuda herkes bir şeyler söylüyor, ahkam kesiyor. Yaklaşık 3,5 ay önce UEFA ile anlaşmayı yaptık. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Kendi topumuzu oynuyoruz. Stratejimiz var ve ona göre hareket ediyoruz. Ceza beklemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım. Ne olacağını zamanla göreceğiz. Hukukçularımız yabancı. Yakın zamanda konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğiz." diye konuştu.

    "NEF FİRMASINDAN HENÜZ ÖDEME ALMADIK"

    Emre Akbaba'nın bonservis bedeli için destek vereceğini açıklayan sponsorları NEF firmasından henüz herhangi bir ödeme almadıklarını aktaran Cengiz, forvet transferinin yapılmamasında sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirterek, "Hukukta kusursuz sorumluluk ifadesi var. Kusursuzuz ama sorumluluk bizde." ifadelerini kullandı.

    "STAT İÇİN MECİDİYEKÖY'DEKİ ARSAYI VERDİK"

    Mustafa Cengiz, devletin bütün kulüplere destek olduğunu vurgulayarak, "Herkes stadı bedava aldığımızı söylüyor ama karşılığında Mecidiyeköy'deki arsayı verdik. Devlet diğer büyük kulüplere de destek veriyor. Bu konuda algı oluşturuluyor." değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500

    Yorumlar (7)

    GELİR:

    YÜZDE 90 BİR VE YA İKİ YIL UEFADAN CEZA GELECEK BUNU G. S YÖNETİMİDE BİLİYOR

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Ferhat:

    Ulan soytarılara bakın , Galatasaray Avrupa da şampiyon olunca lobileri var . Avrupa ya alınmama ihtimali olduğunda da sizi şu lobi kurtaramadı mı vs . Yemin ediyorum şu rakip taraftarlar kadar gerizekalı şizofrenik insan yok piyasada. Kendi söylediklerine kendileri de inanmıyor ama bunlar hasta anasını satayım. Gs nin başarısı bunların akıl sağlığını bozmuş , yemin ediyorum acıyorum bu kadar ezik insanlar görmedim. Gs her türlü gömüp geçecektir rahat olun .

    3
    5
    yanıtYanıtla
    since 1903 babanız beşiktaş:

    ceza alacağı kesin ama ne kadar alacağı belli değil. İşte geçen yıl anadolu kulüplerinin hakkını yiyerek şampiyon olursan adalet tecelli eder. geçen sene özellikle alanya-gese, kayseri gese maçlarında aldığın haksız 6 puanın cezasını şimdi çek. anadolu kulüp taraftarlarının çok ahını aldı bu cinconsaray. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Ali dürüst-Yusuf namoğlu ile geseyi bataktan kurtarma ekibi kurdu ve conconu şampiyon yaptı. ekibin çalışması halen devam. Antalya maçı yine beleş 3 puan

    5
    1
    yanıtYanıtla
    bir garip 6s liler:

    kur DALGAlanması ve UEFA sopası!EEE ne demişler çekme mazlumun ahını. . . .

    3
    2
    yanıtYanıtla
    GFB -KÖFTECİ SELAHATTİN ABİYİ SEVİYORUZ:

    ALLAH YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRMESİN. . . . HERHALDE İSRAİL VE FRANSA LOBİLERİ SİZE YETERİNCE YARDIMCI OLAMADI? İNAN KIRAÇ IN LOBİSİ SÖKMEDİ Mİ?

    3
    1
    yanıtYanıtla
    ANGARALI:

    Aslında Pensilvanyadan yardım isteseler olur

    3
    0
    yanıtYanıtla
    KÖFTECİ SELAHATTİN:

    UEFA BU YILI TAMAMLAYIN ÖNÜMÜZDEKİ SEZONLARDAKİ HAK KAZANACAĞINIZ BİR VEYA İKİ YIL ORGANİZASYONLARA KATILMAMA CEZASI VERİLECEK

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title