Haberler

    Fark Yememek İçin Gitmiyoruz

    Mustafa Cengiz, Türkiye ve Galatasaray'ı doğru temsil etmesi için bazı branşları beklettiklerini açıkladı.

    G.Saray Başkanı, Milliyet'in manşetine taşıdığı Su Topu Takımı'nın Şampiyonlar Ligi'ne gitmemesi konusunu ima ederek, "Mesele 3-5 kuruş değil, bir sistem meselesidir. Uluslararası arenalara daha sağlıklı çıkmak, fark yememek için yapılanma içindeyiz" dedi.
    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Düşler Vadisi Riva projesinin tanıtım toplantısında kulübün mali durumundan alınan kararlara, CAS başvurusundan UEFA'dan bekledikleri sonuca kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
    İlk olarak bazı branşları beklettiklerini kabul eden sarı-kırmızılı kulübün patronu, "Biz toprağın nadasa geçmesi gibi yönetim olarak sportif, mali ve idari olarak büyük bir yapılanma içindeyiz. Bu yapılanma içerisinde bazı branşları bekletiyoruz. Bazı branşların uluslararası arenalara daha sağlıklı çıkması, fark yememesi, Türkiye ve Galatasaray'ı doğru temsil etmesi için bekletiyoruz. Bununla ilgili bazı haberler görüyoruz, üzülüyoruz. Mesele 3-5 kuruş deği, bir sistem meselesidir" dedi.
    UEFA'dan ceza beklemediklerini, ancak zamanın ne göstereceğini de göremediklerini sözlerine ekleyen Başkan Cengiz, "Herkes bir şeyler söylüyor, ahkam kesiyor. Yaklaşık 3,5 ay önce UEFA ile anlaşmayı yaptık. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Kendi topumuzu oynuyoruz. Stratejimiz var ve ona göre hareket ediyoruz. Ceza beklemiyoruz fakat büyük konuşmamak lazım. Ne olacağını zamanla göreceğiz. Hukukçularımız yabancı. Yakın zamanda konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Galatasaray Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title