Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Cocu'ya: Gitmek İstersen "Kal" Demem

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Seni ben getirdim. Bu nedenle göndermem. Ama sen gidersen de 'Gitme' demem. Tazminat konusunda sana ödeme yapacak durumumuz yok." ifadelerini kullandı.

Sivasspor beraberliği sonrası Fenerbahçe'de Teknik Direktör Phillip Cocu yeniden tartışılmaya başlandı. 9 haftada 9 puan toplayan Hollanda çalıştırıcının gönderilmesi gerektiği Sarı-Lacivertli kulislerde yüksek sesle dile getiriliyor. Cocu için Başakşehir beraberliği sonrası da aynı söylemler dile getirilmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başakşehir maçı sonrası Hollandalı çalıştırıcı ve menajeri Rob Jansen ile İstanbul'da bir araya gelmişti. Yapılan o kritik toplantının tüm detayları da ortaya çıktı.

KOÇ'UN KARARI MERAK EDİLİYOR

Akşam'ın haberine göre; Başkan Koç'un, menajer Rob Jansen'in hazır bulunduğu toplantıda Cocu'ya "Seni ben getirdim. Bu nedenle göndermem. Ama sen gidersen de 'Gitme' demem. Tazminat konusunda sana ödeme yapacak durumumuz yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bilindiği gibi Cocu'nun menajeri Jansen, tazminat için Başkan Ali Koç'tan 3 milyon euro istemişti. Koç ise 1.2 milyon euro verebileceklerini Rob'a iletmişti. Sivas beraberliği sonrası Ali Koç'un nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu olmaya başlandı.

DURUM DEĞERLENDİRİLECEK

Ali Koç, Sivasspor maçının ilk yarısında Comolli'yi yanına getirerek sahada oynanan etkisiz oyuna tepki gösterdi. Başkan Koç'un karşılaşma sonunda da soyunma odasına giderek futbolcularla sert bir konuşma yaptığı belirtiliyor. Ali Koç'un bu hafta içinde Sportif Direktör Comolli ve Teknik Direktör Phillip Cocu ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Cemil:

Öncelikle sen gitmelisin Ali KOÇ yoksa bu kurduğun takımdan bir cacık olmaz, yanına süper deha Camolli ni , uluslararası bir çok başarısı olan Cocu yu , dünya çapındaki futbolcularını al def ol git

8
5
yanıtYanıtla
nevşehirli:

ptt liginde oynarız sıkıntı yok başkan futboldan soğuttun bizi

10
1
yanıtYanıtla
asdas:

sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden :)

10
0
yanıtYanıtla
alma-mazlumun ahini:

ali is adami duygu sömürüsü yapiyor senki profösyönel sözlesme yaptin tazminat belirledin simdi kiviriyorsun kalibinin adami degilsin cok bilmisligin kibrin yüzünden aykutu kurban ettin takimin durumu perisan küme düsme hattinda

6
4
yanıtYanıtla
khabib:

bu ne şarkı sözleri gibi sanki koç ile coco sevgili :)))

7
2
yanıtYanıtla
mustafa:

Adam kovulduğunda tazminat alıyor. Başarısız olduğunda niçin yaptırım yok?

9
0
yanıtYanıtla
kayserili:

adamın duygusal bağımı varki gitmsin adam profösyonel verirsin tazminatını gönderirsin ali bey

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınAYNUR:

ALİ KOÇ ACUN İLE ANLAŞMA YAPTI AMA İLERLEME YAPAMADI BENCE FUTBOLUN YILDIZLARI ADINDA BİR YARIŞMA YAPIP O SES GİBİ GERÇEK YILDIZLARI TESPİT ETMELİ VE YURT DIŞINDAN TRANSFER YAPANA KADAR KENDİ FUTBOLCULARIMIZI DEĞERLENDİRMELİYİZ BUNU SADECE FUTBOLDA DEĞİL TÜM SPORLARDA YAPMALIYIZ

6
2
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaa:

yılmaz vural gelsin

6
1
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ İSTİFA:

bu nedir Hint dizisimi çeviriyorsunuz. . feneri şamaroğlanına çevirdin başkan . . gitmesi gereken biri varsa oda sensin

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title