Haberler

Trabzonspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Trabzonspor, en son oynadığı Akhisarspor maçının 11'iyle rakibinin karşısına çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Trabzonspor, en son oynadığı Akhisarspor maçının 11'iyle rakibinin karşısına çıktı.

Teknik direktör Ünal Karaman, deplasmanda 3-1 kazandıkları Akhisarspor maçının 11'inde değişikliğe gitmedi. Karaman, milli takımdan sakatlığı nedeniyle erken dönen ancak iki gün önce takımla çalışmalara başlayan Ogenyi Onazi'yi ilk 11'de görevlendirdi.

Karaman, ayrıca çift forvetli sistemini de bozmayarak hücum hattında Hugo Rodallega ve Burak Yılmaz ikilisine art arda üçüncü maçta da görev verdi.

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Luis Ibanez ile ödemeler konusunda sorun yaşadığı için Akhisarspor maçının kadrosuna alınmayan Juraj Kucka, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının 21 kişilik kadrosunda yer aldı.

Onur ve Pereira'ya plaket

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla 200. lig maçına çıkan kaptan Onur Recep Kıvrak ve 61. kez bordo-mavili formayı giyen Portekizli Joao Pereira'ya saha kenarında plaket verdi.

Bordo-mavili taraftarlar da her iki oyuncuyu alkışlayarak tebrik etti.

Tribünlerin tamamına yakını doldu

Trabzonspor taraftarı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maça yoğun ilgi gösterdi.

Bordo-mavili taraftarlar, satışa sunulan biletlerin çok büyük bir bölümünü tüketirken, tribünde çok küçük boşluklar kaldı.

Konuk takım taraftarlarının da büyük çoğunluğu Erzurum'dan gelerek misafir takım tribününü doldurdu.

21 yaş altı takımları arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor, 5-1 kazandı.

Karşılaşmadan önce bordo-mavili taraftarlar, sanatçı Kazım Koyuncu'nun anısına 'Hayde' şarkısını seslendirdi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title