Haberler

    Cristiano Ronaldo, Sosyal Medyada Zirveye Çıktı

    Güncelleme:

    Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sosyal medyadaki takipçi sayısıyla dünyanın bütün ünlülerini solladı.

    Dünya futbolunun en çok konuşulan isimlerinden Cristiano Ronaldo, sosyal medyada fark yaratmaya devam ediyor. Portekizli yıldız, hem tüm listelerde hem de diğer futbolcular arasında adını zirveye yazdırdı. Ronaldo, ABD Başkanı Donald Trump ve ABD eski başkanı Barack Obama gibi ünlüleri gölgede bırakırken, Neymar, Messi, James Rodriguez ve Gareth Bale gibi isimleri de geride bıraktı.

    Facebook, Twitter ve Instagram gibi popüler sosyal medya mecralarının yer aldığı araştırmada Ronaldo, Facebook'ta 123 milyon, Instagram'da 145 milyon ve Twitter'da 75 milyon takipçiyle öne çıktı.

    HERKESİ SOLLADI

    Bu listeye bakıldığında, Ronaldo, bir tek Twitter'da Justin Bieber ve Taylor Swift gibi ünlülerin gerisinde kaldı. Toplamda 340 milyon takipçisi olan Ronaldo, 284 milyonlu Justin Bieber, 268 milyonlu Taylor Swift, 176 milyonlu Barack Obama ve 90 milyonlu Donald Trump'ın önünde yer aldı.

    Futbol dünyasında da Ronaldo rüzgarı esti. Sezon başında Real Madrid'den Juventus'a geçen 33 yaşındaki oyuncu, üç büyük mecrada toplamda 205 milyon takipçisi olan Neymar, 189 milyon takipçili Messi, 91 milyon takipçiye sahip James Rodriguez ve 83 milyon takipçili Gareth Bale'i geride bıraktı.

    PAPA'YI GERİDE BIRAKTI

    Cristiano Ronaldo'nun sosyal medyada geçtiği önemli isimlerden biri de Papa Francesco oldu. Facebook'ta bulunmayan Papa, Instagram'da 6 milyon ve Twitter'da 5 milyon takipçisi bulunuyor. Ronaldo neredeyse 30 kat daha fazla takipçiyle öne çıkıyor.

    Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi ile birlikte dünyanın en büyük yıldızlarından biri olan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferi de büyük ses getirmişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Lionel Messi Sosyal Medya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (3)

    DEDE:

    krala yakışır

    31
    0
    yanıtYanıtla
    TORUN:

    kim tutar seni

    6
    0
    yanıtYanıtla
    nine:

    hadi bakkiim

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title