Haberler

    Fatih Terim: Forvetlerin İstediği Parayla Bizim Vereceğimiz Arasında Uçurum Var

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, istedikleri forvetlerin maliyetiyle kulübün vereceği rakamlar arasında büyük fark olduğunu söyledi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arasında forvet transferinin zor olacağını dile getirdi, "Ya elimizdekilerle yetineceğiz veya altyapıdan çıkaracağız" diye konuştu.

    Bazı kongre üyeleri ile geçtiğimiz günlerde Maslak Hilton Otel'de kahvaltıda bir araya gelen Terim'in, 3 saat süren buluşmada çok önemli tespitlerde bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, transfer konusunda olumsuz bir tablo çizerek, "Devre arasında transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla aramızda uçurum var. Bu rakamları bizim karşılamamız çok zor. Üstelik UEFA konusunda önümüzde bazı kısıtlamalar var. Bu nedenle işimiz kolay değil. Elimizdeki ile yetineceğiz veya altyapıdan çıkaracağız. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Geldiğim günden beri gözüm burada. Golcü alamazsak, altyapıdan alternatif çıkarırız" diye konuştu.

    "SÖZLEŞME KULÜBÜMÜN TAKDİRİDİR"

    Sarı-kırmızılı teknik adamın, 2+3 senelik anlaşması ve alacağı ücret konusunda ise, "Ben Galatasaray ile yaptığım hiçbir sözleşmede ne rakamı yazdım ne de sözleşmenin süresini... Bu kulübümün takdiridir" dediği belirtildi.

    Terim'in kahvaltıda birlikte bulunduğu kongre üyelerine, takımın son durumu hakkında bilgi verdiği ve yaşanan son gelişmeler konusunda bilgi aktardığı dile getirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    bosislermüdürü:

    hakan sükürü cagir kosa kosa gelir arifi de unutma

    6
    9
    yanıtYanıtla
    EGELİ:

    kendi cebinden ver eşşek yüküyle para alıyorsun. . . .

    3
    9
    yanıtYanıtla
    metin:

    he he he aynen öyledır yan sanai imparator

    1
    5
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    alt yapıy yönelin bundan kötü hiç olmazlar emin olun eren derdiyok kadar oynayan birisi yokmu alt yapıda senede 10 maç oynayabilen kronik sakat bir adam çok daha iyileri vardır alt yapıda hemen oynatmaya başla

    4
    1
    yanıtYanıtla
    IMPARATORFATİH:

    UEFA Kupasını Türk oyuncularla kadırdık yine kaldırırız. Altyapıya dönüş yapılmalı.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    AHMET İYİÇAKAR:

    Futbol kulüpleri özellikle büyük kulüpler borç batağında bu paralar nereye gitti. . . (Tabiki havaya) İşin çok kötü tarafı futbol adına hiç bir şey kalmadı bizlerede pay olarak kavagası düştü NOKTA

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title