Haberler

    Beşiktaş Yönetimi, Taraftara Hareket Çeken Vagner Love'ı Gözden Çıkardı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'a transfer olduğu günden beri performansında sürekli inişler çıkışlar yaşayan Vagner Love'un, Göztepe maçı sonrasında tribünlerle yaşadığı gerginlik, yönetimin kurulunu harekete geçirdi.

    Karşılaşmanın ardından taraftarlara orta parmağını gösteren Brezilyalı oyuncuya ağır para cezası verilmesi gündeme gelirken, bazı yöneticilerin Vagner Love'un kadro dışı bırakılmasını istedikleri ortaya çıktı.

    ŞİMDİLİK PARA CEZASI VERİLECEK

    Bazı taraftarların tepkisi karşısında kendini kaybeden tecrübeli golcü için ilk planda para cezasını düşünen yönetimin şimdilik kadro dışı gibi bir karara soğuk baktığı ve bununla ilgili kararı da Teknik Direktör Şenol Güneş'e bırakmayı düşündüğü öğrenildi.

    TAMAMEN GÖZDEN ÇIKARDILAR

    Göztepe maçı sonrasında bir grup Beşiktaş taraftarının "Evine dön" tepkisine orta parmağıyla yanıt veren Vagner Love'un akıbeti, yönetim kurulunun yapacağı ilk toplantıda netlik kazanacak.

    Ligin devre arasında bu oyuncuyu satmayı düşünen yönetimin, bu son hareketten sonra Love'u tamamen gözden çıkardığı ve takımda kalmasının artık çok zor olduğu bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    SİHİRBAZ:

    çarşı bu adamı bir daha maça çıkartmaz. . . yani olması gereken bu. . . çarşı çıkartırsa çarşılığı kalmaz. . .

    7
    5
    yanıtYanıtla
    adınızı yazın:

    defol la. defol.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    bunlar bir maç daha kaybetsin birdaha iflah olmazlar

    4
    1
    yanıtYanıtla
    tüküm doğruyum:

    var varya tüpkafa etki edemiyor

    yanıt0
    yanıt0
    BUZZY:

    Adam kötü topçu mu şans verildide başaramadı mı bi var bi yok sonra istikrar bekle, Oğuzhan gibi futbolcu olup olmadığı tartışılacak bi eleman kartalın beyni olarak konumlandırılıyorsa burada bir sorun var demektir law can simidi olarak alındı cenk gidince başkanı protesto etsenize adama git diyeceğinize verirsin haklarını elbet gider neyin çirkefliğini yapıyosunuz

    3
    0
    yanıtYanıtla
    KARTALİCE:

    ne şansından bahsediyorsun kardeşim adamın daha kaç maça çıkması gerek iyi oynaması için madem kötü oynuyor birşey demeyelim bursa maçından sonra stadtan gülerek çıkması ve üstüne üstlük bu hareket sence de suyu çok fazla ısınmadı mı?

    yanıt2
    yanıt0
    DEDDE:

    KAOS. . EN SEVDİĞİM :)

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    En önemli şey bjk camiasının haysiyetidir hakarete maruz kalan kardeşimiz semboldür hakareti yiyen camiadır kötü futbol oynadığı için kendine tepki gösteren kardeşimize hakaret eden değil love kralı olsa taahümülümüz yoktur derhal kadro dışı kalmalıdır yönetim aklını başına al camiayı sahipsiz bırakma yoksa daha çok menemen yersiniz

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Kadir:

    Keşke bu Şenol yarın istifa etse

    1
    0
    yanıtYanıtla
    metin:

    ilk önce efendi oyuncular alınmalı kabiliyet de önemli fakat en önemlisi ahlak örnek beck kabiliyeti yüksek değildi fakat harbi efendi ve sakin oyuncuydu

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title