Haberler

    Trabzonspor Fırsat Tepti

    Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın kapanış karşılaşmasında 4'üncülük hedefiyle çıktığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçından golsüz beraberlikle ayrılan Trabzonspor, önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

    Konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, hem zirveyle puan farkını 3'e düşüreme, hem 26 haftalık 3 maçlık seri özlemini sonlandırma, hem de 76 haftadır ulaşamadığı 4'üncülük koltuğuna yerleşme fırsatını tepti. Bordo mavililer 5. sırada girdiği 9. hafta sonunda sıralamada 7.'liğe geriledi
    İLK 4 FIRSATINI YİNE TEPTİ
    Süper Lig'de son olarak 2016-17 sezonunun ilk haftasında Kasımpaşa karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle averajla 4'üncülük koltuğunda oturan ve sonraki dönemde ilk 4'e hasret kalan bordo-mavililer, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla 76 haftadır ulaşamadığı 4'üncülük koltuğuna yerleşme fırsatını değerlendirmedi. Trabzonspor, bu sezon  Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a mağlup olarak yine 4'üncülük koltuğuna oturma fırsatını kaçırmıştı.
    SERİ BOZULDU, HASRET DEVAM EDİYOR
    Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesinde oynadığı son iki karşılaşmayı kazanan Trabzonspor, 26 haftadır yakalayamadığı 3 maçlık galibiyet serisi özlemine yine son veremedi. Ligde en son 2017-18 sezonunun 12, 13, 14, 15 ve 16'ncı haftasında oynadığı maçları kazanarak 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve sonraki periyotta ligde çıktığı karşılaşmalarda en fazla iki maç üst üste kazanabilen bordo-mavililer, Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesiyle son vermek istediği 26 maçlık özleminde yine mutlu sona ulaşamadı.
    9 HAFTADA İKİ MİLLİ ARA, 5 PUAN KAYBI
    Bu arada Trabzonspor'a milli ara dönüşleri iyi gelmiyor. Bu sezon ligin 4'üncü haftasında Galatasaray karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından lige verilen milli aranın sonrasında Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, ligin 8'inci haftasından sonra verilen arada da yine puan kaybı yaşadı. 8'inci haftada deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, milli ara dönüşünde 9'uncu hafta mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sahasında golsüz berabere kaldı. Trabzonspor, bu sezon milli araların dönüşünde toplamda 5 puan kaybı yaşadı.
    RODALLEGA ÜZGÜN
    Öte yandan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Hugo Rodallega, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında yaşadıkları puan kayıpları için üzgün olduklarını söyledi. Karşılaşmada bir kafa topu direkten dönen deneyimli forvet oyuncusu, kazanmak için her şeyi yaptıklarını belirterek, "Çabamız 3 puanı kazanmak içindi ama maalesef olmadı. Şimdi bir sonraki mücadele için kendimizi hazırlamak zorundayız. Bizim için çok önemli" dedi.
    YEREL GAZETELERDEN 'FIRTINA IRSAT TEPTİ' YORUMU
    Yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor için 'Fırtına fırsat tepti' yorumunu yaptı. Kuzey Ekspres gazetesi, "Fırtına fırsat tepti" ifadelerine yer verdi.
    Günebakış gazetesi, "Her şey var, Trabzon yok", "Trabzon, fırsat haftasında Erzurum engelini geçemedi" başlıklarını kullandı.
    Taka gazetesi, "Fırtına geleneğe uydu", "1996'da Vanspor maçıyla başlayan kabus 2018 Ekim'inde BB Erzurum ile devam etti" yorumunu yaptı.
    Sonnokta gazetesi, "Böyle mi olacaktı?", "Bu Erzurum'u yenemiyorsak zirve hayali kurmayalım arkadaş" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı.
    Karadeniz gazetesi, "Bu bize hiç yakışmadı", "Mutlak 3 puan parolasıyla çıktığımız maçta Erzurum duvarını aşamadık ve 1 puana razı olduk" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Erzurumspor Kulübü Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title