Haberler

Schalke 04 Maçı Öncesinde Konuşan Fatih Terim: Takıma Sakatlar Ordusu Diyebiliriz Ancak Ağlamanın Lüzumu Yok

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke 04 maçı öncesinde konuştu. Terim, "Takıma sakatlar ordusu diyebiliriz. Ancak ağlamanın lüzumu yok." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke 04 maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Maç öncesinde takımdaki eksikleri açıklayan Fatih Terim, "Serdar Aziz, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Fernando, Feghouli, Schalke maçının kadrosunda yok! Eren, Selçuk ve Donk sakatlıklarının ardından döndü. Onlar oynayabilir. Takıma sakatlar ordusu diyebiliriz. Sakatlar ordusu dediğimiz bir takıma hala ordu diyebiliyorsak, başında hala bir kumandan varsa, geriye ne kalıyor cephane. 50 bin de taraftar cephanemiz var, demek ki savaşabiliriz. Maça kalmış 24 saat, ağlamanın lüzumu yok. Bunu sürekli gündeme getirmenin de anlamı yok. Sanırım siz merak ettiniz ondan sordunuz." diye konuştu.

"SCHALKE İYİ BİR TAKIM"

Schalke maçının zor geçeceğini vurgulayan Fatih Terim "Schalke'yi analiz ettik, çok iyi bir takım. Almanya'da sıralamadaki yeri kimseyi yanıltmasın. O sıranın çok üstünde olabilecek bir takım. Porto ve Lokomotiv maçları da bunu gösteriyor. Taraftarımızdan ricam sabırlı olsunlar, yanımızdan ayrılmasınlar. Onlar buna alışkın, birinci devrenin gruptaki son maçı olacak. Her hatayı hoş görsünler, onlara ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

"BEN YIKILIRSAM OYUNCULARIM NE YAPAR?"

Basın toplantısında neşeli ve güler yüzlü olmasının sorulması üzerine konuşan Fatih Terim, "Normalde çok gülen bir adam değilim, bırakın da güleyim. Şaka bir yana özel hayatımda gayet güler yüzlü bir insanım. Şampiyonlar Ligi'nde varız, Süper Lig'de lideriz, Türkiye Kupasında mücadele edeceğiz, neden gülmeyelim? Sakatlıklar var ama gülmemem için bir neden yok. Herhangi bir maçı kaybetmem ya da puan kaybetmem lider halime dönmemi engellemez. Herkesin gözü bende, ben yıkılırsam, oyuncularım ne yapar?" ifadelerini kullandı.

Schalke 04 Maçı Öncesinde Konuşan Fatih Terim: Takıma Sakatlar Ordusu Diyebiliriz Ancak Ağlamanın Lüzumu Yok

"SCHALKE MAÇI KADER MAÇIMIZ DEĞİL"

Schalke maçının grupta kaderlerini belirlemeyeceğini söyleyen deneyimli teknik adam "Schalke maçı kader maçımız değil. Daha önce 3 maçta 1 puan aldık, sonra Manchester United ile 10 puanda bitirdik. Schalke ile arka arkaya oynayacağız yine eleme gibi olacak. Kazanmak için oynayacağız ama Allah korusun yenilsek bile bir şey bitmez." şeklinde konuştu.

"BELHANDA BİZİM İÇİN ÖZEL BİR OYUNCU"

Belhanda hakkında çıkan haberlere de değinen sarı-kırmızılı teknik adam, "Belhanda ile ilgili ağzımdan çıkmayan haberler yapılıyor. Kuşak farkının tavan yaptığı bu ortamda yanlış anlaşılmalara, tepkilere neden oluyor. Bildiğim kadarıyla Belhanda'nın sosyal medyayı fazla kulllanma durumu da yok. Bir oyuncu, Galatasaray ile sözleşme imzalamışsa, onu kazanmak için her şeyi yaparım. O bunu düşünmüyorsa ayrı. Ancak ben kadro dışı bırakma ya da başka tarafa yollama gibi bir şey yapmam. Bazı istisnaların haricinde... Belhanda bizim için özel bir oyuncu, kalbi ve beyni bir." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

malatyalı:

her hafta haekmelrle maç alırsın sahtekar fatih terim işte antalya sporu nasıl yendiginizi bütün türkiye gördü ama senin artık masken düştü buı akşam sahlke sana 6 atacak peşinden malatya 4 atacak beter ol haramzade fatih türkiyde senin cebnden çok çıkaracak hoca var ama sen cazgırlığınla hakemlerle işi götürüyon artık işin bitti fatih terim

0
9
yanıtYanıtla
6-0-6-0-6-0-6-0...:

Bin beter olun. Orta sahayı bile geçmeden golü ağlarınızda görürsünüz İnşAllah. Türkiyede hakemler, Yusuf Namoğlu ve federasyonla şampiyon ol, her hafta rakibi haksız yere doğrat 3 puan al sonra haksız yere avrupaya da git. BETER OLUN.

1
7
yanıtYanıtla
sarıkırmızı:

fener ağlama birgün sizinde olacak kupanız :) :)

yanıt5
yanıt1
SEVİCİ:

AĞLAMA BEBEEEEEE YUNAN SEVİCİSİ SENİİİ

yanıt5
yanıt1
66:

acı varmı acı

yanıt3
yanıt0
Ferhat:

fatih terim ağlamaz , ağlatır :D

5
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

boşnak nickli arkadaşım seni fena ağlatmış belli :D

yanıt0
yanıt0
boztepe KIRŞEHİR:

SAPITTISANKİ SAVAŞA GİDİYORÇAKMA MİLLİYETÇİ. . . .

0
4
yanıtYanıtla
Firat:

Ohhh ohhh bu böyle yapiyorsa kaybederiz

0
3
yanıtYanıtla
Oha Elmander:

Açıklamanın tamamına katılıyorum fakat şu ''Belhanda'' nın beyni olduğu'' konusuna katılmak mümkün değil. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title