Haberler

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan'a Kaya Çilingiroğlu'ndan Sert Tepki: Kendisini Vahşi Batı'da Zannediyor

Güncelleme:

Yaptığı sert dilli yorumlarıyla bilinen Kaya Çilingiroğlu, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu. Arda Turan ve Berkay Şahin'in arasında geçen kavga hakkında konuşan Çilingiroğlu, "Arda kendisini Vahşi Batı'da zannediyor." diyerek tepki gösterdi.

"TÜRKİYE'NİN GELDİĞİ DURUMA BAK"

Berkay ne iş yapar? Hiç dinlemedim ne iş yaptığını bilmiyorum. Türkiye'nin gündemini niye bu kadar ilgilendiriyor. Arda milli takım kaptanı ama bu adamın kaç tane şarkısı var. İbrahim Tatlıses, Türkan Şoray ve Kadir İnanır'dan sonra Türkiye'nin geldiği durumu bak.

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan'a Kaya Çilingiroğlu'ndan Sert Tepki: Kendisini Vahşi Batı da Zannediyor

"BENİM BÜYÜTTÜĞÜM ÇOCUK BERKAY'I MI İZLEYECEK"

Olayın hastaneye taşınması zaten skandal. Arda milli takım kaptanı olmasa kimse onu da konuşmayacak. Ben sabah kalkıp Berkay'ı mı izleyeceğim ya da benim büyüttüğüm çocuk bunu mu izleyecek?

"ARDA KENDİNİ VAHŞİ BATI'DA ZANNEDİYOR"

Bu olayda kadının yaptığı da yanlış. Ama biliyorsunuz ki bu eskinin rövanşı belli ki. Caner Erkin ve Arda yakın arkadaş. Sonra Arda gece kulübünde bunu görmüş intikam almak istemiş. Kendini de Vahşi Batı'da zannediyor korumaları olduğu için. Ondan sonra silahla hastaneye gitmesi daha da beter zaten."

Berkay'ın Burnunu Kıran Arda Turan'a Kaya Çilingiroğlu'ndan Sert Tepki: Kendisini Vahşi Batı da ZannediyorBerkay Şahin ve Asena Atalay

Berkay Şahin'in yıllar önce Caner Erkin'in o dönem evli olduğu eşi Asena Atalay'la bir alışveriş merkezindeki bebek odasından çıkarken görüntülenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kaya Çilingiroğlu Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

ünal:

nesin kimsin nasıl yaşıyorsun önce aynada kendine bak sonra ardaya yorum yapacak yüzün kalırsa yaparsın

6
13
yanıtYanıtla
istanbulu cimbom:

ne arda imiş be hepinizin gazını aldı

2
13
yanıtYanıtla
GÖNÜL CEKEN:

YÜRÜ BE HOKKABAZ BIR SEN EKSIKTIN MILLET UNUTTU BILE O DAVAYI SEN YENIDEN GÜNDEMEMI GETIRIYORSUN. GÜNDEM COKTAN DEGISTI BASKA KAPIYA YÜRÜÜ

3
11
yanıtYanıtla
mebrure:

evliyken karısını aldatan bir adam Ardaya birşey diyemez. Ardanınki teşebbüste kaldı sadece. Sen sarhoşken ferrari ile ferayeyi karıştırdın.

3
9
yanıtYanıtla
baba ne iş.:

Arda Turan suçlu tabiiki. Peki kaya çilingirioğlu sen Hülya Avşar''ı aldattığında da insanlar bunu izlemek zorunda değildi. Açıklama yaparken önce kendinizi de eleştirin derim. ülkede daha büyük sorunlar varken bunlara çözümler üretmek gerekir.

5
7
yanıtYanıtla
istanbulu cimbom:

ardanın üzerinden gündeme gelmeyen sen kaldın idi sen kimsin nesin hülya bacımız sayesine adam oldun

3
8
yanıtYanıtla
ööööööjjjjjjööööööööööö:

hop çilli çillide yavrum çilli. . . çillinin jetonu yeni düştü. . . yemek bayatladı ısıtma tadı ekşidi. . . anca sen yersin. . .

1
9
yanıtYanıtla
ööööööjjööööööö:

beğenmeyenler çilli galiba. . . çil kelimesine takılmadan okuyun bende çilliyim. . .

yanıt1
yanıt0
Dürbünlü:

ha arda ha berkay ha Çilingiroğlu,,al birini vur ötekine;)) tek çözüm;ünlülerden ve sigaradan uzak durmak,tır.

6
1
yanıtYanıtla
Nane:

Çok doğru bı meseleye parmak bastın hocam

yanıt1
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title