Haberler

Mehmet Demirkol: Fatih Terim Varken Burak Yılmaz Galatasaray'a Gider

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Fatih Terim Galatasaray'dayken Burak Yılmaz nasıl oraya gider? Olanları çok çabuk unutuyoruz." dedi.

Mehmet Demirkol, BeINSports'ta yaptığı değerlendirmelerde Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın isminin Galatasaray ile anılmasını eleştirdi ve Burak Yılmaz ile Arda Turan, Fatih Terim ile birbirine girmedi mi? Burak Yılmaz, Galatasaray'a nasıl gider?" şeklinde bir soru yöneltti.

"FATİH TERİM OLDUĞU HER YERİ YÖNETMEK İSTER"

Fatih Terim Galatasaray içindeki en kuvvetli kişilik olduğunu ifade eden Demirkol, "Bu bir taraftan büyük avantaj bir taraftan da içeride bazı kişileri rahatsız eder. 'Fatih Terim'i de iyi yönetmeden Galatasaray'ı da yönetemezsin' diye bir söz vardı. Fatih Terim olduğu her yeri yönetmek ister. Fatih Terim milli takımı da yönetmek istiyordu. Herkesin bir egosu var. Onu canlı tutuyor çünkü. Bu kadar kolay değil yoksa bu kadar şampiyonluk. Bizim şartlarda kolay değil." dedi.

"BURAK GALATASARAY'A NASIL GİDER?

Burak Yılmaz'ın Galatasaray ile anılmasını eleştiren Mehmet Demirkol, "Burak Yılmaz'la Arda Turan Fatih Terim ile birbirine girmedi mi? Burak Yılmaz nasıl gider Galatasaray'a. Bu 2-3 sene önce olanları hemen unutuyoruz biz. Mümkünatı yok. Burak ile Arda çok yakın arkadaş. Çabuk unutuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Burak Yılmaz Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (26)

ŞAPKACI:

MEHMET DEMİRKOL DEDİĞİN ADAM ŞAİBENİN 1 NUMARALI GÖRÜNTÜSÜDÜR. GALATASARAY LİSELİDİR AMA FENERLİDİR VE SİNSİDİR YORUMLARINA NALINA VE MIHINA AYNI ANDA VURUR BENİM KADAR ZEKİ OLMAYAN PEK ANLAMAZ AMA GALATASARAY ÖVERKEN ASLINDA YERMEKTEDİR VE ALGI OPERATÖRÜDÜR. İÇİNDE LİSEDE OKURKEN KALMA BİR UHDE OLMALIDIR Kİ HEP GALATASARAYA GİZLİ DÜŞMANDIR VE AKREP GİBİ ÇAKTIRMADAN SOKAR. BU TV YORUMCULARININ YÜZDE 99, 99 U GALATASARAYI AŞAĞI ÇEKMEK İÇİN MİSYONER OLARAK ATANMIŞLARDIR.

7
0
yanıtYanıtla
Fenevli can:

Gider gider parator da yüz yok Buraktada... Fransızlar böyledir

3
4
yanıtYanıtla
Aslan67:

Sen fenerin haline yan kovulmuş hocaların paralarını ödüyorsunuz daha

yanıt3
yanıt1
EN BÜYÜK GALATASARAY:

NEDEN GITMESIN GALATASARAY FATIH TERIM DEMEK DEGIL. GALATASARAYIN MENFATI VARSA GIDER. HATTA ARDA BILE GIDER NE DEMEK FATIH TERIM VARKEN GIDEMEZ. FATIH TERIMIN BABASININ MALIMI CIMBOM. FATIH TERIM YOKKENDE VARDI GALATASARAY . KIMSE GALATASARAYDAN BÜYÜK DEGIL KIM OLURSA OLSUN.

5
1
yanıtYanıtla
GAZETECİ:

1 HAFTADIR GS KÜLÜBÜ BAŞKANI ULTRA ASLAN GRUBU NEYE BAGIRIYOR O ZAMAN DEMEKKİ TERİM DAHA ÖNEMLİ GALATA SARAYDAN BEN ONU ANLADIM ADAM HEM EGOLU HEMDE KABADAYI HEMDE BASINDA SAGA SOLA KONUŞACAK HEMDE HAKEMLERE SALLAYACAK VARA SALLAYACAK SONRADA BEN HAKLIYIM DİYECEK VE SİZİN BAŞKANIZ VE ULTRA ASLAN SAHİP CIKACAK BU PEKALA BEN ŞUNU ANLADIM TERİM GAYSARAYDAN BÜYÜK BANA MECBURLAR DER GİBİBEN OLMASAN GS HİÇ GİBİ YANİ SEN ANLA EN BÜYÜK GALATASARAY:

yanıt0
yanıt2
AVRUPALI CIMBOMLU:

SEN GAZETECIMISIN NESIN YOKSA KUSLARDAN BIRIMISIN- SEN HAYALLERINLE YASA . GALATASARAY DAN BÜYÜK KIMSE YOKTUR NE FATIH TERIM NEDE BASKASI. GALATASARAY TÜRKIYE DEMEKTIR, KIMSEDE ÖNÜNE GECEMEZ VE HICKIMSE

yanıt1
yanıt0
ASIKIM DIR GALATASARAY:

GAZETECI DIYE GECINEN KUS- KUSUM AYDIN . TERIM TABILI BÜYÜK BIR HOCA VARMI ONDAN BASKASI TÜRKIYEDE. YILDIZLARI ALMIS UEFA YI KAZANMIS KURDUGU KADRO O YOKKEN SÜPER KUPAYI ALMIS LIGTE KUPA BIRAKMAMIS EVET HEPSI DOGRU FAAAT HIC KIMSE- GALATASARAY, DAN BÜYÜK DEGILDIR . SEN DEDIKODULARLA YORUM YAPMA , BÜYÜK YORUMCU ZANEDILER IKI HOKKABAZ VAR ONLARA INMA. BIRISI SENOL GÜNESE TAKMIS BIRISIDE FATIH DERIME . KIMSEYE NE GALATASARAYI NEDE FATIH TERIMI YEDIRMEZ BU KULÜP. TÜRKIYENIN VE AVRUPANIN EN SAYGIN

yanıt1
yanıt0
KSK li MESUT:

Tabiki de salatasaraya gider. Paratör de orada. Tencere kapak misali. Buluşurlar orada...

3
2
yanıtYanıtla
uuueeee:

burak''ın aldığı para ortada bu paraya bu yaştan sonra değmez zaten ki burakla arda kesinlikle gelmesin

4
0
yanıtYanıtla
Yaşar:

İkisi de aynı karaktere(!) sahip olduğu için problem çıkmaz. Hatta çok yakışırlar birbirlerine.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title