Haberler

    10 Maç Ceza Alan Fatih Terim'in Savunması Ortaya Çıktı!

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçe derbisi sonrasında Türkiye Futbol Federasyonuna sunduğu savunma ortaya çıktı.

    Toplamda 10 maç men cezasına çarptırılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in TFF'ye sunduğu savunma ortaya çıktı.

    Terim'in federasyona gönderdiği savunmada dikkat çeken en önemli detay tecrübeli teknik adamın kulüp hukuk departmanını kullanmadan savunmasını bizzat kendi isim ve imzasıyla federasyona göndermesi olurken sarı-kırmızılıların patronu tüm bu eylem ve söylemlerin ağır haksız tahrik neticesinde meydana geldiğinin göz önüne alınmasını talep etti.

    HAKARET VE TEHDİT İDDİALARINI YALANLADI

    Savunmasında, müsabaka hakemine yönelik hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasını kesinlikle kabul etmediğini ve söylemlerinin ifade hürriyeti ve eleştiri sınırları içinde olduğunu belirten Terim, tüm bu olaylara sebep olarak müsabakanın 72. dakikasında hakemin topun açıkça rakipten taça çıkmasına rağmen verdiği hatalı taç kararı neticesinde skorun eşitlenmesini gösterdi.

    HUKUKA AYKIRI

    Hazırladığı üç sayfalık yazılı savunmasını ciddi bir hukuki çalışma yaparak Yargıtay'ın tehdit ve hakaretle ilgili emsal kararlarından örneklerle zenginleştiren Terim, hakemlere hakaret ettiği yönündeki iddianın gerçeklerden uzak ve hukuka aykırı bir yaklaşım olduğunu söyledi. Terim, söylemiş olduğu bu sözleri ağır haksız tahrik neticesinde söylediğini ancak bu sözlerin belirli bir şahsa yani müsabaka hakemlerinin şansına yönelik olmadığının bilinmesini istedi.

    10 Maç Ceza Alan Fatih Terim'in Savunması Ortaya Çıktı!

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Futbol Spor Haberler

    500

    Yorumlar (20)

    gs:

    Terimi ve Galatasarayı bitirmeye çalışıyorlar. malum sahada kazanamadıklarını masada bitirme planı. e başakşehirde bu şampiyonluğu kaçırmasın artık, nasıl olsa avrupa da bir maçta elenip geliyor.

    15
    7
    yanıtYanıtla
    Togi:

    Beter olunuz Terim bey. Türk futbolundan hala küfür kavga çıkmıyorsa siz ve sizin gibi insanlar yüzünden

    3
    15
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    Senin cezanı kebapçı selehattin kesti kabadayılığın ona sökmedi tırt

    7
    9
    yanıtYanıtla
    kebapçının ifadesi:

    Fatih Terim, damatları ve ismini bilmediğim biri ile gelerek, ''Ben geldim'' dedi ve bana saldırdı, yumruk attı. Bana yumruk atan, darp eden ve hakaret eden Fatih Terim''den davacı ve şikayetçiyim. Benim bu yaşanan olaylardan dolayı iş yerimin imajı zedelenmiştir. 25 yıllık prestijimi olumsuz etkilemişlerdir, bu konuda da davacıyım.

    yanıt2
    yanıt0
    ASIM ELBİ:

    AKHİSAR TARAFTARINA KÜFREDEN BİR ADAMDIR FATİH TERİM

    8
    7
    yanıtYanıtla
    ultras:

    terim nasıl acıttıysa bunları hep bir koldan saldırsalar da nafile. hakem eskisi ahmet çakaR ın Terim hakkında attığı twiti, özür dileyerek nasıl sildiğine (silmek zorunda kaldığına) hepimiz dün şahit olduk, diğerleri de zamanı geldiğinde hesap vereceklerdir. unutulmamalıdır ki Terim bu alemin kralıdır, üç beş şaklabanın taklasına boyun eğmeyecektir. Mevlam Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler . . .

    12
    2
    yanıtYanıtla
    haylaz:

    hırslandıkca konuşur konuştukca batarsınız alıştınız tabiki kimse dokunamaz diye zaman işi bunlar biraz geri durda fazla ceza alma derim

    3
    10
    yanıtYanıtla
    galatasaraylılar:

    fatih çok konuşma bu sefer tüpcü kafana tüpü vurur yada beş maç daha verir ahmet çakar ın gönlü olsun adam kanser olmuş neşeli olması lazım

    7
    5
    yanıtYanıtla
    can cana:

    pislikkk

    3
    8
    yanıtYanıtla
    ADMINISTRATOR:

    Fırat aydınus diye tutturdunuz Fırat size ne yaptı imPARAtor.

    3
    8
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title