Haberler

    Galatasaray Yönetimi, Konyaspor Maçında Tribünlere 50 Bin Fatih Terim Maskesi Koyacak

    Güncelleme:

    Galatasaray yönetimi, PFDK tarafından 10 maç ceza alan Fatih Terim'e büyük bir jestte bulunacak. Yönetim, Konyaspor maçında tribünlere 50 bin Fatih Terim maskesi koyacak.

    Kulübe ve soyunma odasına giriş yasağı bulunan tecrübeli çalıştırıcı, takımını en iyi şekilde hazırlayıp, yardımıcısı Ümit Davala'ya emanet edecek. Deneyimli teknik adam kulübüde olmayacak ama stadın her yerinde bulunacak.Çünkü Galatasaray yönetimi, taraftarın çağrısına kulak vererek hocasına güzel bir jeste imza atıyor.

    TARAFTARLARDAN YOĞUN İSTEK GELDİ

    Konya maçında tribünlere yaklaşık 50 bin Fatih Terim maskesi koymaya hazırlanan yönetim böylece hocasına yalnız olmadığını hissettirecek ve moral verecek. Bu konuda özellikle sosyal medyada taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine kayıtsız kalmayan yönetim harekete geçerek maske dağıtmaya karar verdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ümit Davala Fatih Terim Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (21)

    BURAK:

    ne kadar saçma.

    9
    9
    yanıtYanıtla
    andreas pirlo:

    anca boş provakasyon ezildik senaryoları tudor bu adamdan başarılıydı hezimete uğrar mağduruz ağlamalar başkanda knedi kanına uygun çıktı maskeye bak çok kalite adam ya kendisi sokak kabadayısını adamdan sayanlar anca o kadar adamdır andreas pirlo fatih terime ne dedi yaz googleye oku

    4
    12
    yanıtYanıtla
    DEVİD:

    fatih babaa

    8
    8
    yanıtYanıtla
    BURAK:

    desene maçı kesin izleyemeyceğiz

    7
    8
    yanıtYanıtla
    Diz çöktüremezsiniz Galatasaray''a:

    Galatasaray ruhu ve en zor şartlarda, baskı altında şahlanan, milyonlarca yüreği bir kılan sevdası oldukça kimse bize diz çöktüremez. İnanın. BAŞKA GALATASARAY YOK !

    7
    7
    yanıtYanıtla
    bug:

    cinconluların cici babası

    6
    8
    yanıtYanıtla
    Ankara:

    1 er tanede kebap çının maskesini koymalılar...

    6
    7
    yanıtYanıtla
    PİRLO:

    ÜLKENİN BAŞINA 1 TANESİ YETERİNCE SORUN ÇIKARMAMIŞ SANKİ ANDREAS PİRLO FATİH TERİMİ YAZDIĞI KİTABINDA ANLATMIŞ OKUMADAN YORUM YAPMAYIN ÜLKENİN BAŞINA BELA OLANLAR ARDA EMRE FATİH TERİM ULAN DÜŞÜN YAKAMIZDAN

    6
    6
    yanıtYanıtla
    VİCDANI OLMAYANIN HİÇBİRŞEYİ OLMAZ:

    NE YAPSINLAR GS AYAKTA TUTACAK TEK KİŞİ ONU GÖRÜYORLAR. SORSAN GS OKUMUŞLARIN ELİT KISIMIN YÖNETTİĞİ TAKIM. AMA ADAM MAFYA. GİBİ DEMİYORUM GİBİSİ FAZLA OLUR. GS A İLAÇ GİBİ GELİYOR . BAŞI SIKIŞINCA ONA SARILIYORLAR AZ DÜZELİNCE AKILLI BİRİ GELİP İTTİR EDİYOR. GÖRSENİZ BÜYÜK DELİKANLI. . KİMİNE GÖRE OLUYOR İŞTE. İNSANLIK, ADAMLIK BÖYLELERİNE KALDI. . . TFF YAPTI BUNLARI BÖYLE. . . KALDIRDIKÇA KALDIRDILAR Bİ TARAFLARINI SONRADA BÖYLE OLUYOR İŞTE. . . .

    5
    5
    yanıtYanıtla
    FB''linin biri:

    karakterini taklit edemezsiniz ama. . .

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title