Haberler

AK Parti'de Temayül Yoklaması - AK Parti Genel Sekreteri Şahin

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, partilerinde artık temayül yoklamalarını elektronik ortamda yapacaklarını belirterek, "Bunu yapmamızdaki en önemli nedenlerden bir tanesi israfı ortadan kaldırmak, hem zaman israfını hem de kağıt, zarf, sandık gibi harcamaları minimize etmek." dedi.

Şahin, partisinin Adana İl Teşkilatı tarafından Yüreğir Spor Salonu'nda düzenlenen temayül yoklaması öncesi yaptığı konuşmada, çalışmanın Adana'ya, partiye, ülkeye, demokrasiye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Beraberindeki heyetle temayül yoklamasına refakat etmek üzere kentte geldiklerini vurgulayan Şahin, adayların tespitiyle ilgili yol gösterici ve ışık tutucu olması amacıyla temayül yoklamasının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Temayül yoklamasının bugüne kadar geleneksel yöntemlerle gerçekleştirildiğini hatırlatan Şahin, şöyle devam etti:

"Bugünden itibaren çalışmalarımızı artık elektronik temayül şekliyle sürdüreceğiz. Bunu yapmamızdaki en önemli nedenlerden bir tanesi israfı ortadan kaldırmak, hem zaman israfını hem de kağıt, zarf, sandık gibi harcamaları minimize etmek. Ayrıca oy sayımıyla ilgili olarak çok daha hızlı, çok daha sıhhatli sonuçlara ulaşmayı e-temayül uygulamasıyla hedeflemekteyiz. Bugün saat 16.00 itibariyle bu temayül yoklamamız sona erdiğinde 10-15 dakikalık süre sonra bu sonuçlar genel merkezimizin ilgilileri tarafından görülebilecek. Bu sonuçları yalnızca genel merkezimiz, genel başkanımız, kurullarımız karar alma süreçlerinde kullanacaklar, biz de dahil olmak üzere bu sonuçları bilemeyeceğiz. Kamuoyuna da ilan edilmeyecek."

Şahin, bugün kentte yaklaşık bin 300 teşkilat mensubunun oy kullanacağını aktararak, adayların belirlenmesi için temayül yoklamasının yanı sıra anketler, görüşmeler, mülakatlar yapılacağını, şehrin nabzını tutan kanaat önderlerinin fikirlerinin alınacağını kaydetti.

Fatih Şahin, bütün bu doneler toplandıktan sonra da en kısa süre içerisinde adayları kamuoyuyla paylaşacaklarını ve güçlü bir şekilde sahaya ineceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni de temayül yoklamasının seçimlerin kazanılmasına katkı sağlaması noktasında önemli olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklamasına geçildi.

Kaynak: AA / Politika

Fatih Şahin Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title