Haberler

AK Parti'de Temayül Yoklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, " İzmir'de AK Parti çok iddialı bir şekilde seçime hazırlanacak. Milletimizin de teveccühü olursa İzmir'i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından Halkapınar Spor Salonu'nda yerel seçimlere yönelik temayül yoklaması yapıldı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kandemir 81 ilde teşkilat temayülüne gittiklerini belirterek teşkilatların kanaatleri, görüşleri ve vicdanlarının çizdiği yönün kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Çeşitli illerden gelen milletvekilleriyle genel bir koordinasyon yaptıklarını anlatan Kandemir, yoklamada tüm ekibin gönlündeki ismi yazdığını dile getirdi.

Kandemir, Türkiye'nin siyasi tarihinde ilk defa teknolojiyle çok yakın olarak veri tabanlı bir çalışmayla temayül yoklaması yaptıklarını anımsatarak, saat 16.00 itibariyle temayülün sona ereceğini belirtti.

Kandemir, saat 17.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm teşkilat temayüllerini görebileceğini söyleyerek, şunları kaydetti:

"Hangi isimlere dönük ağırlık oluşsun, bunları görme imkanı olacak. Teşkilat temayüllerinden aldığımız bilgilerle de inşallah bu hafta geniş bir çalışma yapıp hızlı bir şekilde adaylarımızı açıklamaya başlayacağız. İzmir bizim için çok önemli bir kent. Biz İzmir'de çok iddialıyız. Bu seçimlerde il teşkilatı ve ilçe teşkilatlarımızın olağanüstü gayreti ve muhteşem bir mücadelesi var. Bir inancı var. İzmir'de AK Parti çok iddialı bir şekilde seçime hazırlanacak. Milletimizin de teveccühü olursa İzmir'i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Türk siyasi hayatında bir dönüm noktası diye düşünüyorum temayülü. AK Parti'de temayül çok kıymetli. İlk defa elektronik tabanla yapılması suretiyle çok süratli netice alacağımız bir temayül olacak."

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de "Tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de temayül yoklaması teşkilatlarımızın kendi ilçeleri ve büyükşehirle ilgili görüşleri kimleri görmek istiyor, onu gösterecek. Çok güzel bir ortamda temayül yoklaması yapılıyor. Listede yaklaşık 5 bin kişi var. 4 bine yakın oy kullanılacağını tahmin ediyoruz. Neşeli, heyecan içerisinde belki en yüksek katılımın olacağı bir yoklama olacak. İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun." diye konuştu.

Bu arada yoklama öncesi belediye başkan aday adayları ve beraberindekiler sabahın erken saatlerinden itibaren yoklamanın yapılacağı salona geldi. Kendilerine ayrılan bölümlerde stant açıp ikramda bulunan aday adayları, tanıtım broşürlerini dağıtarak delegelerden kendilerine oy vermelerini istedi.

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title