Haberler

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Üzen Açıklama

Güncelleme:

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda olan ünlü şovmenin kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin sağlık durumuylailgilisosyal medya hesabından ayrıntılı bilgi verdi.

"BİR KABURGA KIRIĞINDAN BU NASIL OLUR"

"Bir kaburga kırığından bu nasıl olur diye düşünenler var haklı olarak. Kaburga kırıkları genellikle sadece ağrı yapar sonra da sorunsuz iyileşir.

Az bir bölümü akciğere batar biraz kanama yapar akciğer söner. Hemen ufak bir müdahale yapılır hasta kısa sürede taburcu edilir. Abimin kaburga kırığı farklı. 30 yıllık cerrahi hayatımda rastlamadığım bir yaralanma. 7.5 litre kanama ardından 41 ünite kan ve kan ürünü verdirecek kadar sistemi bozan bir travma. Vücudun en önemli dev organı endoteldir. Endotel tüm damarların iç yüzeyini kaplar ve genişliği bir futbol sahası büyüklüğündedir. Böyle büyük travmalarda veya hastalıklarda endotel tabakasından milyarlarca madde salgılanır. Bunlar organlara zarar verir. En çok akciğer ve böbrek zarar görür. Abimde de akciğer en fazla zararı gören organ.

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Açıklama: Bizi Üzüyor

"TEDAVİ SÜRECİ ÇOK AMA ÇOK ZORLU GEÇİYOR"

Solunum cihazı ile kandaki oksijen miktarı ayarlanabiliyor. Süre uzadıkça enfksiyon riski de artıyor tabi. 17 yıllık kaçış sendromu hastalığı onda belli hasarlar yaratmış olmalı ki, tedavi süreci çok ama çok zorlu geçiyor. Bu durumda kimse gün veremez çünkü çok komplike bir durum. Fazlası işe her şey yapılıyor. Aile olarak tüm doktorlarına ve çalışanlara teşekkür ediyoruz. Henüz sizinle paylaşabileceğimiz olumlu bir gelişme yok. Yoğun Bakım tedavileri bazen böyle uzayabilir. Allah çok büyük biz bekliyoruz ve dua ediyoruz. Sizlerden de dua etmenizi rica ediyoruz. "

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Açıklama: Bizi Üzüyor

"YOĞUN BAKIMDAN ÇIKIŞ SÜRESİ BİZİ ÜZÜYOR"

Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka da şovmenin sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Durumu ciddiyetini koruyor. Solunum cihazına bağlı. Yoğun bakımdan çıkış süresinin uzaması bizi üzüyor. Olumlu gelişmeleri biz de bekliyoruz."

Bir Aydır Yoğun Bakımda Olan Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Açıklama: Bizi Üzüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jan Klod Kayuka Erbil Magazin Haberler

500

Yorumlar (97)

MERVE:

sevmesen de söz konusu bir insan canı Allah sizin içinizden merhameti vicdanı almışsa siz oturun halinize acıyın bence yazık

25
4
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

SELAMÜN ALEYKÜM. Rabbim bu mübarek kandil akşamı tüm hastalarımıza acil şifa dertli kullarına deva nasip eylesin inşallah amin. kandilimiz mübarek olsun.

26
2
yanıtYanıtla
We:

Rabbim şifa versin gulen yüzünü soldurmasin yavrularına bağışlasın insallah

23
4
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

KENDİSİNİ HİÇ SEVMEM. . . KIRDIĞI POTLARLA NASIL HALA İNSANLAR ADINI ANIYOR BİLMEM

15
9
yanıtYanıtla
ayy:

Şu aptal aptal yorum yapanlar; bakıyorum ahlak bekçisi kesilmişsiniz, anlaşılan çok ahlaklı yaşadınız ki burada hasta bir insana ''belirtiyorum insan, her ne olursa olsun'' gereksiz yorumlar yapıyorsunuz. . insan olsanız ahlakı geçtim önce terbiyeli olur allah şifa versin dersiniz. sevmiyorsanız da yorum yapmazsınız. Asıl böyle yaparak kendi ahlaksızlığınızı ortaya koyuyorsunuz biraz edep

17
5
yanıtYanıtla
dadaş25:

İnstagramda torunu yaşındaki kızları takip edip kızı torunu yaşındaki kadınlarla sevgili olan maliye üzülesim gelmiyor doğrusu . . . Ünlü olmayan biri onun yaptıklarını yapsa suçlu ilan edilir linç edilmek istenir ama bunu ünlü biri yapınca gayet normal olarak kabul edilir çok yanlış . . .

20
1
yanıtYanıtla
Mertadam:

Gercek su ki ben hastalansam Onun kili bile kipirdamazdi.Beni adam yerine bile koymazdi.O şovmense ben de bir çiftciyim Farkimiz ne? Benden daha fazla mi hizmet veriyor ? On tane cocuk mu okutuyor? Elli dönüm tarlayimi ekip biciyor...! Bu tip insanlara verilen gereksiz önemi anlayamiyorum?

19
2
yanıtYanıtla
Hakkı:

haklısınız. biz topçuya popçuya oyuncuya mankene magazin nesnelerine verdiğimiz değeri bilim adamına, çalışan üreten insana vermiş olsak bu hallerden kurtulabiliriz. Kimse Aziz SANCAR ı ve yaptığı işi bilmez ama herkes Mali yi tanır. Bu medyanın ve medya patronlarının da sorumsuzluğu .

yanıt10
yanıt1
ali:

aranızdaki fark onu tüm dünya tanıyor seni kimse tanımıyor sebep o

yanıt3
yanıt1
Maho:

Daha olmedinmi

5
16
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title