Haberler

Saadet Partisi'nin Genel Merkez Binası Taşınacak

Saadet Partisi'nin genel merkez binası taşınacakANKARA'daki Saadet Partisi (SP) genel merkez binasının ödenmeyen kiraları nedeniyle tahliyesine karar verildi.

Saadet Partisi'nin genel merkez binası taşınacak

ANKARA'daki Saadet Partisi (SP) genel merkez binasının ödenmeyen kiraları nedeniyle tahliyesine karar verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Kiracı olmamız nedeniyle ödenmemiş kiralar gerekçe gösterilerek tahliye talebinde bulunuldu. ve mahkemede böyle karar verdi" dedi.

Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz, SP'nin genel merkez binasının kiralarını ödemediğini öne sürerek partiye dava açtı. Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 15'inci Hukuk Dairesinin verdiği tahliye kararının yargıtay tarafından onanması ile birlikte genel merkez binasının tahliye edilmesi netleşti.

'ÖDENMEMİŞ KİRALAR GEREKÇE GÖSTERİLDİ'

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, uzun zamandır hukuki bir süreç yaşandığını ifade ederek şunları söyledi:

"Bugün bu hukuki sürecin bir aşaması gerçekleşmiş oldu. Bu aşamada kiracı pozisyonunda olan Saadet Partisi'nin tahliyesi yönünde bir karar verildi. Ancak tapu davası devam ediyor, o nasıl neticelenecek onu yaşararak göreceğiz. 30 yılın aşkın bir süredir milli görüş partileri bu binada hizmet ettiler. Bu tip davalar veya bu fiziki değişiklikler hiç bir zaman Saadet Partisi'nin yol alışını, siyasal hareketini engelleyici olmamıştır. Bir aşamadır bu. 1 ay içinde burayı tahliye edeceğiz. Arkadaşlarımız yeni genel merkez binası bakıyorlar. önümüzde bir seçim var, biz bu seçimde en iyi sonuçları almak için yoğun bir çaba içindeyiz. Bu binanı tapusu bir kısım insanlarımızın üzerinde. O dava devam ediyor. Ama kiracı olmamız nedeniyle ödenmemiş kiralar gerekçe gösterilerek tahliye talebinde bulunuldu. ve mahkemede böyle karar verdi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birol Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title