Haberler

Andriy Shevchekno: "Yarınki Mücadeleyi Dostluk Maçı Olarak Algılamamız Gerekiyor"

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile iyi ilişkileri olduğunu belirterek, "Bence yarınki maçı mücadele maçı olarak değil, tam tersi bir dostluk maçı olarak algılamamız gerekiyor" dedi.

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile iyi ilişkileri olduğunu belirterek, "Bence yarınki maçı mücadele maçı olarak değil, tam tersi bir dostluk maçı olarak algılamamız gerekiyor" dedi.

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, Türkiye ile yarın Antalya Stadyumu'nda yapacakları hazırlık maçı öncesinde Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde konakladıkları otelde basın toplantısı düzenledi. Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya saygı duyduğunu belirten Andriy Shevchenko, Lucescu'nun da uzun zaman Ukrayna'da çalıştığını hatırlattı.

'LUCESCU İLE İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR'

Lucescu'nun Ukrayna'da iyi tanındığını ve ülke futboluna olumlu katkıları olduğunu vurgulayan Shevchenko, "Kendisiyle iyi bir ilişkimiz var ve bence yarınki maçı mücadele maçı olarak değil, tam tersi bir dostluk maçı olarak algılamamız gerekiyor. Çünkü gerçek mücadele, resmi maç olduğu zamanlarda olabilir" dedi.

'YENİ FUTBOLCULARA SAHAYA ÇIKMA FIRSATI SAĞLAYACAK'

Türk milli takımının yeni yapılanmakta olan güçlü bir kadrodan oluştuğunu aktaran Andriy Shevchenko, "Yarınki maç yeni futbolculara sahaya çıkma fırsatını sağlayacak. Biz ne kadar çok oyuncu değişikliği yaparsak o kadar iyi olur. Çünkü bunun sayesinde önümüzdeki sene kime güvenebileceğimizi ve kimin güzel bir performans sergileyeceğini görmüş oluruz" diye konuştu.

Andriy Shevchenko, milli takıma çağırdığı oyunculara güvendiğini ve beklentileri olduğunu da söyledi.

ANTRENMAN YAPTILAR

Basın toplantısının ardından Ukrayna milli takımı aynı otelin sahasında son antrenmanına çıktı. Isınma hareketiyle başlayan antrenman dar alanda top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise yarın oynanacak mücadelenin taktik çalışması gerçekleştirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Açıklamalar

Antrenmandan görüntüler

Detaylar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Andriy Shevchenko DOST Partisi Ukrayna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title