Haberler

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı Eleştirdi

Güncelleme:

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı, "Arkadaş sen yanlış soyunma odasına mı girdin?" sözleriyle eleştirdi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı meclis kürsüsünde Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı eleştirdi.

"KOSKOCA GALATASARAY YENİLDİĞİ MAÇTA SEVİNÇ YAŞAR MI?"

Sancaklı, "Galatasaray, UEFA kupası ve Süper Kupayı aldı. Ancak Porto maçı sonrasında bir üst düzey yönetici, 'Soyunma odasında alkış kıyameti koptu' dedi. Arkadaş sen yanlış soyunma odasına mı girdin? Koskoca Galatasaray, yenildiği maçtan sonra odasında sevinç yaşar mı?" dedi.

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ı Eleştirdi

"BİNLERCE TEBRİK TELEFONU ALDIM"

Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın Porto'ya 3-2 mağlup olduğu maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Soyunma odasında alkış kıyamet koptu. Galatasaray ruhu bu işte. Maçtan sonra binlerce tebrik telefonu aldım." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Saffet Sancaklı Milletvekili Galatasaray Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (28)

AFYOKLU:

Bizim bir ATASÖZÜMÜZ vardır ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR bu cinconlular alışıktır zaten fenerle berabere kalınca sevinmeye alışmışlardı yine berabere kaldık zannetmişlerdir

8
6
yanıtYanıtla
Gs:

Saffet ve Alpay Kenan Sofuoğlu ne işe yarıyorlar hep boş gidinde insanların derdine derman olun insanlar kan ağlıyor siz neyin peşindesiniz

4
7
yanıtYanıtla
HIRBO:

ÇOCUKLUĞUMUZDA TAKIMLARIMIZ 6 0 8 0 YENİLİRDİ AZ FARKLI MAĞLUBİYETLER ALDIĞIMIZDA SEVİNİRDİK ŞEREFLİ MAĞLUBİYET ALDIK DİYE TEKRAR ESKİYE DÖNÜŞ VAR ÖYLE TESELLİ BULUYORUZ TTÜPKAFA FUTBOLU BİTİRDİ

8
0
yanıtYanıtla
lütfen:

Sn Vekil, Tren kazası ile ilgili görüşünüz nedir ? Bakan beyin ''sinyalizasyon görüşüne ne dersiniz ? Temsil ettiğiniz insanların sorunlarıyla gündeme gelmeyi deneyin

6
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Türk halkı 15 yıldır kış uykusuna yattı oyüzden Meclisin gündemi hep suni

4
2
yanıtYanıtla
geçmişine bakınca:

körün zengin ettiği dolmuşcu

2
2
yanıtYanıtla
ofsayt:

Sn Vekil gündeme gelmek için çırpınıyor. . Lütfen, önce kendinize sonrada temsil ettiğiniz insanlara karşı sorumluluğunuzu anımsayın. . Orada bulunma nedeninizi ve yemin metnini anımsayın.

4
0
yanıtYanıtla
ANLA BİRAZ:

Öyle sevinmesinin nedeni uefa ya kalması ve bu kadar eksikle böyle iyi bir oyun çıkartmasıdır. Yoksa yenilginin bahanesi olmaz zaten.

2
1
yanıtYanıtla
Aka:

Bir gs li olarak utanç duyuyorum kurtulmadık bir türlü bu şerefli mağlubiyet den

2
1
yanıtYanıtla
baybars:

türkiye nin hali. bu kadar basit.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title