Haberler

Galatasaraylı Mariano, Kendisini İsteyen Brezilya Takımı Flamengo'yla Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray'ın 32 yaşındaki sağ beki Mariano için Brezilya basınında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Brezilya basınındaki habere göre Serie A ekiplerinden Flamengo, Mariano ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncu ile anlaşan Flamengo'nun devre arasında Galatasaray ile yapacağı görüşmenin ardından transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli olacak.

Kırmızı-siyahlı ekip bir süredir Mariano ile temas halinde bulunuyordu.

GALATASARAY'A 4,2 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ

2017'de Sevilla'dan Galatasaray'a 4,25 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen tecrübeli oyuncu için istenecek bonservis bedeli ise henüz belirsiz durumda...

Bu sezon Galatasaray'da 17 resmi maçta 2 asisti bulunan Mariano, Brezilya'da daha önce Guarani, Cruzeiro, Atletico MG, Fluminense formaları giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Flamengo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı?
500

Yorumlar (3)

BARCALI:

Yaş 32, fizik geriliyo, maaşı fazla bonservis alarak satılırsa güzel iş olur

4
0
yanıtYanıtla
Şeref:

Oh oh . Elde var bir, İnşallah diğerleri de gider. Altyapıdan pırlantalar gelir.

2
0
yanıtYanıtla
Fegouli gitmeli:

Gitsin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title