Haberler

Beşiktaş, Trabzonspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme:

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Beşiktaş, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, basına kapalı olarak 1.5 saate yakın süren antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı.

ANTRENMAN, ŞUT ÇALIŞMASI İLE SONA ERDİ

Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar ile devam etti. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Siyah beyazlı ekip, saat 19.00'da Vodafone Park'ta Trabzonspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

EN BÜYÜK BJK:

FİKRET ORMAN, IN GÜNDEM YARATACAK TRANSFERLER YAPMASI LAZIM OCAK AYINDA MARİO GOMEZ VE İBRAHİMOVİC GETİRİLSE SÜPER OLUR ŞAMPİYONLUK GARANTİ

2
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

FİKRET ORMAN OCAK AYINDA MARİO GOMEZ VE İBRAHİMOVİC, İ GETİREBİLSE SÜPER OLUR HEM İSİM OLARAK KATKI YAPARLAR HEMDE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÇOK İYİ OLUR

1
0
yanıtYanıtla
mühendis:

haydi kartallar asılın maç bir başlasaydı çok heyecanlıyım ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title