Haberler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ersun Yanal ile Ünal Karaman'ı Kıyasladı

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Ünal Karaman'ın aylık maaşı sadece 150 bin TL. Biz sadece Ersun Yanal ve yardımcılarına 12 milyon TL tazminat ödedik." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports ekranlarında gündemi değerlendirdi. Ahmet Ağaoğlu, "Bazı takımların yeni yaşamaya başladığı ekonomik sorunları biz 8 ay önceden görerek buralara geldik. O konuda bir adım öndeyiz. Geldiğimizde 35 milyon euro'luk bir kadro vardı ama son 4 maçta mücadele eden kadronun maliyeti 11 milyon euro." dedi.

"TÜM YAŞANTIMIZI BIRAKTIK"

Ağaoğlu, "Bu iş, özellikle bu yaşta girilecek, katlanılacak bir sıkıntı değildi. Başladığımızdan beri ne yattığımız yeri biliyoruz, ne aile hayatımız kaldı, ne özel hayatımız... Psikolojinizden ödün veriyorsunuz ama halen akıl sağlığım yerinde. 24 saat çalışmanız gerekiyor. Bir oradasınız, bir buradasınız... Uyandığımda nerede uyandığımı algılamam 15-20 saniye sürüyor. Sadece ben değil, yönetimdeki arkadaşlarımız da öyle. Bıraktık yani tüm yaşantımızı. Demek ki bize de bu kısmet olacakmış." diye konuştu.

"ONUR VE BURAK'IN ALACAĞI TOPLAM 4 MİLYON EURO"

Ağaoğlu, "Bizimle birlikte omuz omuza savaşacak bir insana ihtiyacımız vardı. Bu yüzden 1992'den beri tanıdığım Ünal Karaman'ı tercih ettik. Aylık maaşı sadece 150 bin TL. Biz sadece Ersun Yanal ve yardımcılarına 12 milyon TL tazminat ödedik. Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'la alakalı karar verildi. Süresiz kadro dışı bırakıldılar. Bu bir yönetim kurulu kararıdır ve o karar uygulanıyor. Bitti. Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın birikmiş alacağı 4 milyon euro. 4 Ocak tarihine kadar ödenir, isteyen kulüp varsa teklifini yapar ve teklif görüşülüp karara bağlanır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Ünal Karaman Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

kayserili:

AĞA OĞLU SENİ KİM TANIRDI BAŞKAN OLUNCA HERKES TANIYOR ONUN İÇİN LAGA LUGA EDİP DURMA NEYMİŞ 24 SAAT ÇALIŞIYORMUŞ TABİKİ ÇALIŞACAKSIN SIZLANMADA ÇALIŞ SEZON SONU NERDE OLACAĞINA BAKALIM BAŞARI VARMI YOKMU

4
15
yanıtYanıtla
yeren samsun:

adam sayılı zenginleri spor u golf federasyonu başkanı idi

yanıt1
yanıt0
iki adam:

0yunculukta Ünal KARAMAN, Hocalıkta Ersun YANAL . . Ünal döneminin kalburüstü oyuncularından dı. Ersun YANAL sıradan, göze batmayan bir oyuncu olarak kariyerini tamamlamış. İş hocalığa gelince, ülkemizde çağdaş teknolojiyi en iyi kullanan hoca Ersun YANAL dır. Her iki hocanın kişilğine seven-sevmeyen laf etmek hiç kimsenin haddi değildir. . Hele bazılarını gördükçe, her ikisi de açık ara öndedir. . İkisine de başarılar.

2
4
yanıtYanıtla
KARDEŞLİK:

trapzonspoara bir sürü tranfer yaptırıp hiçbirşey veremeyen ersun yanaldır, ben başarılı bir hoca görmüyorum, sizin yorumunuza saygı duyuyorum

yanıt2
yanıt2
GS''li:

Ahmet Ağaoğlu doğru düşünceyi yakalamış, Devamı da gelir İnşaallah. Sezon sonu flaş transferler uçuşan dolarlar, eurolar sonra iflaslar. Bahane neymiş Türk futbolu Türkiye''nin reklamını yapacakmış. Evet duyarsız, sorumsuz belki de üç kağıtçı yöneticilik nasıl yapılırın model reklamları mı acaba. Birilerinin el atıp bu futbol kulüplerini gelir gider konusunda hizaya sokması lazım. Yurtdışında UEFA nasıl hizaya sokuyorsa öyle olmalı. Sorumsuzluğun cezasını yönetenler çekmeli diye düşünüyorum.

4
0
yanıtYanıtla
FİKRET BAŞKÖY:

Ünal Karaman gibi yürekli, karakter sahibi, adam gibi adam. Kendisi ile yıllar önce çocuklarımla birlikte tanışmıştım. Çocuklara yaklaşımı merhametli, yürekli bir ana gibiydi. Sahaya sürdüğü genç futbolcu kardeşlerime de davranışlarının aynı olduğundan en ufak bir endişem yoktur. Teknik Bilgisi sağlam böyle bir HOCA''nın TRABZONSPOR''u en kısa zamanda yıllar önceki FIRITINA''ya kavuşturacağından da eminim. Selam ve Saygılarımla, ,

3
0
yanıtYanıtla
atamer:

ya adam sizi soyduuuu anlayın artık fener e neler yapacak sabredin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title