Haberler

Mustafa Cengiz: "Bu Proje Çok Doğru Bir Model"

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Bankalar Birliği arasında yapılan iş birliği hakkında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Bankalar Birliği arasında yapılan iş birliği hakkında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'den bir açıklama geldi.

"Başarılar, sürdürülebilir ekonomik kaynakların doğru kullanımı ile gerçekleşir. Bu proje de ekonomik kaynakların kullanımı için çok doğru bir model." diyen Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Bankalar Birliği arasında yapılan iş birliğini, Türk futbolunun geleceği için çok önemsiyoruz. Başarılar, sürdürülebilir ekonomik kaynakların doğru kullanımı ile gerçekleşir. Bu proje de ekonomik kaynakların kullanımı için çok doğru bir model. Galatasaray Spor Kulübü olarak devletimizin önderliğinde Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Bankalar Birliği nezdinde yapılan bu önemli girişime ilk adımlarının atıldığı andan itibaren destek verdik. Türkiye çok güçlü bir ülke. Aynı zamanda çok güçlü bir futbol ülkesiyiz. Bu iş birliğinin de kulüplerimizin gelir gider dengelerini sağlıklı bir yapıya kavuşturacağını ve mali açıdan çok daha güçlü hale getireceğini düşünüyoruz. Payımıza düşen desteği her zaman verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu girişimin kısa zamanda pratiğe geçilerek hayırlara vesile ve başarılı olmasını gönülden diliyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Bankalar Birliği Mustafa Cengiz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title