Haberler

Allah Kimseyi CHP'de Aktif Siyasetçi Yapmasın"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının henüz açıklanmamasına ilişkin, "Allah kimseyi CHP'de aktif siyasetçi yapmasın.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının henüz açıklanmamasına ilişkin, "Allah kimseyi CHP'de aktif siyasetçi yapmasın. Çok zor bir iş. Ben CHP'de aktif siyaset yapmadığım için şükrediyorum. Yapsaydım günümün büyük kısmı gereksiz parti iç çekişmeleriyle geçerdi." dedi.

Otokent esnafıyla bir araya gelen Dağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, saha çalışmalarının çok iyi gittiğini, Cumhur İttifakı adaylarının sokak sokak gezerek projelerini anlattığını kaydetti.

Seçmen davranışının İzmir'de 31 Mart'ta çok farklı tezahür edeceğini söyleyen Dağ, "İzmir'de 1 milyona yakın oyumuz var. Proje endeksli olarak yapacaklarımızı anlatacağız. Rakip siyasi parti de umarım öyle yapar." ifadelerini kullandı.

Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının henüz açıklanmamasına ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

"3,5 aydır İzmir'de bir tiyatro oynanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da başrolde. Ben şunu izliyorum, hedef İzmir'e hizmet etmek değil, kimin hangi makamı alacağı ve ona göre ilçe belediye başkan adaylarını belirleme süreci. Allah kimseyi CHP'de aktif siyasetçi yapmasın. Çok zor bir iş. Ben CHP'de aktif siyaset yapmadığım için şükrediyorum. Yapsaydım günümün büyük kısmı gereksiz parti iç çekişmeleriyle geçerdi. Bunlarla vaktimizi harcamaktansa Otokent esnafının derdini dinlemekle ilgileniyoruz. Onlar, ayak kaydırma, bel altı vurma, dosya hazırlama gibi şeylerle uğraşıyorlar. Allah kimseyi CHP'de aktif siyasetçi yapmasın."

"CHP'nin adayının Aziz olması, Tunç olması ya da başka bir isim olması fark etmez." diye konuşan Hamza Dağ, kendi adaylarını kamuoyuna tanıttıklarını, vatandaşın CHP'deki süreci de yakından takip ettiğini söyledi.

Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeniden aday adayı olmasına ilişkin olarak da "Aziz Kocaoğlu'nun daha önce de bu tarz hamleleri oldu. Sadece 2009'da değil, 2014'te de yaşadık. Aday olmayacağını, torunlarıyla ilgileneceğini söylediğini gördük. O zaman yine birtakım bahaneler ortaya koymuştu. Şimdi de aynı süreç söz konusu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Hamza Dağ Siyaset İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title