Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Samsun Adaylarını Açıkladı! İşte Tam Liste

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Samsun il ve ilçe adaylarını açıkladı. Partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan Erdoğan, Samsun'da eski stadyumun yerine yapılacak millet bahçesine, 1989'daki kazada ölen Samsunsporlu futbolcular için anıt dikileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Samsun Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısında konuştu.

"İSİMLERİNİ MİLLET BAHÇESİNDE YAŞATACAĞIZ"

Erdoğan konuşmasında "Malatyaspor maçı için yola çıkan ve Havza'da hayatlarını kaybeden 5 kardeşimiz için bir anıt dikerek ahde vefamızı göstereceğiz. Samsunspor'umuz o elim kazadan sonra renklerine siyahı da ekledi. O kazada vefat edenlerin isimlerini yapacağımız millet bahçesinde yaşatacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Samsun Adaylarını Açıkladı! İşte Tam ListeCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"CUMHUR İTTİFAKI İLE KURDUĞUMU GÖNÜL BİRLİĞİNİ ZAFERE TAŞIYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Samsun il ve ilçe adaylarını tanıttı. AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Mustafa Demir olduğunu açıklayan Erdoğan, "Cumhur ittifakı ile kurduğumuz gönül birliğini hep birlikte zafere taşıyacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Samsun Adaylarını Açıkladı! İşte Tam ListeErdoğan ve Mustafa Demir

İşte AK Partinin Samsun Belediye Başkan Adaylarının Listesi;

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı : Mustafa Demir

19 Mayıs: Osman Topaloğlu

Atakum: Zihni Şahin

Ayvacık: Halil Kalaycı

Bafra: Hamit Kılıç

Canik: İbrahim Sandıkçı

Çarşamba: Halit Doğan

Havza: Sebahattin Özdemir

İlkadım: Erdoğan Tok

Kavak: İbrahim Sarıcıoğlu

Ladik: Nurhan Yapıcı Özel

Salıpazarı: Halil Akgün

Tekkeköy: Hasan Togar

Terme: Ali Kılıç

Vezirköprü: İbrahim Sadık Edis

Yakakent: Hüseyin Kıyma

Cumhur İttifakı Adayları

Alaçam: İlyas Acar (MHP)

Asarcık: Şerif Kılağuz (MHP)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Demir Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title