Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Ak Parti Bir Hizmet Partisidir, Slogan Partisi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz : "AK Parti bir hizmet partisidir, slogan partisi değildir"

AK Partililer yemekte bir araya geldi

VAN - AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik yemeğine katılan Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "AK Parti, bir hizmet partisidir, slogan partisi değildir" dedi.

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından birlik yemeği düzenlendi. Bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Belediye başkanlarının kente hizmetin yanında gönüllere de girmesi gerektiğini ifade ederek, bu dönem üzerinde en fazla durdukları unsurlardan birinin bu olduğunu söyledi. Ergenekon ve balyoz sürecinden başlayarak, gezi olayları, parti kapatma ve en son 15 Temmuz ihanetine varıncaya kadar bir sürü badireyle uğraşarak bu günlere geldiklerini dile getiren Yılmaz, buna rağmen hizmet ürettiklerini vurguladı. Önümüzdeki süreçte yaptıkları hizmetlerden daha fazlasını vatandaşlara sunacaklarını belirten Yılmaz, "AK Parti; bir dava, bir erdemliler hareketidir. AK Parti'de 'ben' değil 'biz' vardır. 'Ben' diyen AK Parti davasını, hareketini anlamamış demektir. AK Parti bu anlayışla daha güçlü şekilde yarınlara ulaşacak. AK Parti bir hizmet partisidir. Slogan partisi değildir. Bazı partilerin slogan atmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Ama sloganlarla toplumun sorunları çözülmüyor, sloganlarla bir ilerleme sağlamıyoruz. Bu kadar slogan yeter. Gitsinler başka yerde slogan atsınlar. Bizim slogana değil hizmete ihtiyacımız var. AK Parti hizmet anlayışını merkezi idarede olduğu gibi yerel yönetimlerde de en iyi şekilde ortaya koyacak. Bunu gizlemeye çalışıyorlar ama milletimiz her şeyi görüyor. Hizmetleri halktan gizlemeyi başaramayacaklar. Karşımızda hizmetleri örtmeye çalışan bir grup var. Bilinçli şekilde içimizde fitne oluşsun diye çalışmalar yaptıklarını biliyoruz. Bunlara pirim vermeyelim. Bugün, birlik beraberlik günüdür. Ortaklıkları öne koyma ve ortak hedefler çerçevesinde birleşme günüdür" ifadelerini kullandı.

Huzur ve güven ortamının bölgede geçmişle kıyaslanmayacak kadar iyi durumda olduğunun altını çizen Yılmaz, "Sadece kamu yatırımlarıyla bir ilin, belediyenin kalkınması mümkün değil. Özel sektör yatırımları bu anlamda çok önemli. Güvenin olmadığı yerde demokrasi olmaz, huzurun olmadığı yerde temel hak ve özgürlükler kullanılamaz. Huzur ve güvenin olmadığı yerde özel sektör yatırım yapmaz. Aksine sermayesini alır gider. Gençlerimiz iş bulamazlar. Gençlerimizin iş bulmasına engel olanlar bölgenin huzurunu bozanlardır. Huzur güven ortamı çok şükür daha iyi durumda. Özel sektör yatırımlarıyla atılım yapma zamanı. Böylece yerel kalkınmayı Van görmüş olacak. Merkezi idare ve yerel yönetim ele ele Vanlılar için daha iyi bir gelecek hazırlayacağız, Van'da elde edilecek başarı; Türkiye'de yaşayan tüm kesimlerin birliğini, beraberliğini bozmaya çalışanlara, ülkeye diz çöktürmek isteyenlere en güzel cevap olacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal konuşmasında, "Van, Türkiye için, bizim için çok önemlidir. Bu seçimi bir milat tarihi olarak kabul edip canla, başla çalışacağız. Biz yorulacağız ama bu karşılıksız bir yorulma olmayacaktır" ifadelerine yer verirken, Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise, "Biz hezimet partisi değil, hizmet partisiyiz. Eğer biz gerçekten istersek inanırsak, şehri kazanmak için çok zorlanmayacağız. Pireye kızıp yorganı yakmamamız lazım. Bu memleket bir daha kaybederse toparlanamaz" şeklinde konuştu.

Toplantıda bir selamlama konuşması yapan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva da, "Toplantımıza büyük bir katılım söz konusu. 31 Mart yerel seçimlerini büyük bir başarıyla, büyük bir farkla kazanacağımıza olan inancımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, asıl güzellikleri mart ayında yaşayacaklarını dile getirerek, "Geçmişten 10 yıllık bir kaybımız var. 2009 yılında AK belediyecilikten düştüğü andan itibaren on yıllık bu şehrin bir kaybı var. Hem maddi açıdan kaybımız var, hem kültürel açıdan kaybımız var, hem sosyal yönden kaybımız var hem ekonomik yönden kaybımız var hem de ahlaki erozyona uğramışız. Bu son on yılda giden paranın haddi hesabı yok" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, ilçe belediye başkan adayları, AK Parti ile ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title