Haberler

Konser Vermek İçin Gürcistan'a Giden Serdar Ortaç, Ülkeye Alınmadı

Güncelleme:

Gürcistan'a konser vermek üzere giden Serdar Ortaç, MS hastalığı ilaçları yüzünden ülkeye alınmadığını iddia etti.

Kardeşi yoğun bakımda olan ve zor günler geçiren şarkıcı Serdar Ortaç, konser vermek için Gürcistan'a uçtu. Fakat Ortaç ülkeye giriş yapacağı sırada ülkeye alınmadı. SerdarOrtaç o anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Ortaç yaptığı paylaşıma " Gürcistan'a geliyorsanız, beni seviyorsanız, eğer bir parça seviyorsanız adım atmayın buraya" notunu düştü.

"ÜSTÜMÜ SOYDULAR"

Havaalanı girişinde sıkıntılı anlar yaşayan Ortaç, sosyal medya hesabından takipçilerine dert yandı. Ortaç, "Bir daha Gürcistan'a gelmem dediğim için bana kızmışlar.kardeşim, havaalanına iner inmez odaya sokup üstümü soydular,ben de sinirden Bir daha gelmem buraya dedim. Hata bende,ne diye konser veriyorsun, otur evinde emekliye ayrıl. İlaçlarıma da el koydular, şimdi ilaçlarımı da içemiyorum ve hala buradayım, bir de konsere çıkacağım, şimdi ben sinirlenmiyim kim sinirlensin? Ben MS hastasıyım, 24 saat ilaçlarım yanımda, reçeteleri raporları her şeyi yanımda, ona rağmen böyle olunca kızdım, ama biraz düşününce diyorum ki, elbette Gürcistan'ın suçu yok, benim aptallığım, keşke İstanbul'da ilaçlarımı içip buraya ilaçsız gelseydim" notunu paylaştı.

Konser Vermek İçin Gürcistan'a Giden Serdar Ortaç, Ülkeye Alınmadı

KONSERİNİ VERDİ

Ünlü şarkıcı yapılan işlemlerin ardından konserini sorunsuz bir şekilde atlattığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Gürcistan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (46)

HAPÇILAR GÜRCİSTAN''A GİREMEZ:

Hasta olmasaydın sende. Suç sende bir de utanmadan Gürcistan''ı suçluyorsun. Millet seni hapçı zannetti. Hap satar falan diye güvenemediler sana o yüzden Gürcistan seni sınır dışı etti. Sen ünlüsün diye tabi özel muamele bekledin. Beklediğin gibi övgüler alamayınca ilaca ihtiyaç duydun ve buna bozuldun.

22
51
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bırak konseri tövbe et artık.

28
27
yanıtYanıtla
ZIRTO:

konseri bırakıp senin gibi eli kanlı insanlık düşmanı arabın peşinden mi gitsin

yanıt21
yanıt7
Sanane:

sanane tovbe eder etmez sen milletin ne yapcağını boşver kendi hesabını dusun zevzeklik yapma

yanıt5
yanıt3
ahmet kaya:

dünyaya sokulmaması lazım gitsin antartikada yaşasın

24
21
yanıtYanıtla
Serdar:

Sende kuzey ıraka git orada yaşa

yanıt18
yanıt11
AHMET KAYA NIN AHI:

ETME BULMA DÜNYASI YAVRUM AHMET ABİYE ETİĞİN HAKARETLER ATIĞIN ÇATAL BIÇAK ALLAH YANINA BIRAKIRMI

19
22
yanıtYanıtla
tunctunc:

serdar kesinlikle bir gercegi payla$mi$. ayrica serdar sanatcilar arasinda hep dürüstlügü ile bilinen bir sanatcidir.

26
14
yanıtYanıtla
vay halimize:

hahhah gürcistana bak hastalıgından dolayı almamış türkiyem şampiyonlar ligi gibi kimi arıyosan var kimse sormuyo kimsin nesin diyeee kendı vatandaşı çırpınıyo hütümet hala wer merteriii diyooo ve biz hak ediyoruz bunları ki seçimlerde ders vermek lazım artıkk ders almak degil . . . .

19
9
yanıtYanıtla
ZIRTO:

dürbünlü sen arap sevici diğer arap sevicilerle birlikte ele ele cehenneme gideceksiniz ellerinizden kanlar akarak terör içinde

13
15
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title