Haberler

Bircan Bali, Yeni Aşkını Sosyal Medyadan İlan Etti

Güncelleme:

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali, yeni aşkını ilan etti. Avukat Ömer Gezen'le aşk yaşayan Bali, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken ile birlikte sunan ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Bircan Bali yeni sevgilisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

FOTOĞRAFLARI OLAY OLMUŞTU

Bircan Bali en son eski sevgilisi Özkan Şen ile gündeme gelmiş ve fotoğrafları olay olmuştu. Yaz aylarının sonlarına doğru Özkan Şen ile aşk fotoğrafı gündeme düşen Bircan Bali hafta sonu yeni sevgilisini sosyal medya hesabından duyurdu.

Bircan Bali, Yeni Aşkını Sosyal Medyadan İlan Etti

YENİ AŞKINI PAYLAŞTI

Bircan Bali uzun zamandır hayatında biri olduğunu ve bu kişinin avukat olduğunu açıklamıştı. Bali hafta sonu ise sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğraf paylaştı.

Bircan Bali, Yeni Aşkını Sosyal Medyadan İlan Etti

SEVGİLİSİ YÜZÜK ALDI

Sevgilisi tarafından alınan yüzüğü de paylaşan Bircan'ın yeni sevgilisi Av. Ömer Gezen.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bircan Bali Beyaz TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

Seren can:

Şunları. Ekran önüne görmek istemiyorum mide bulandırıcı tipler para kazanıyor bu şekil kendilerini konuşup tam sopalık bunlar

20
31
yanıtYanıtla
Ankara:

Kenar mahalleli kezo...

37
4
yanıtYanıtla
No Name:

5-10 tl ye heryerde satılan yüzüklere benziyor:)))

38
1
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Sözde mesafeli yayın yapan, sözde Kur''an yayınlayan, sözde sağcı kanal Beyaz TV reyting uğruna düştüğü hallere bakın. Yarı çıplak kadınların ekranda boy göstermesi Adnan Oktar''ın yaptıklarını hatırlatmıyor mu?

36
2
yanıtYanıtla
ihsan:

çokta dertti bizde meraktan ölüyorduk senide tanıyamadık

35
1
yanıtYanıtla
dedikoducu:

hayatını dul ve ekranların dedikoducusu olarak geçireceksin asla zengin koca bulamican daha çok yüzükler gelir geçer. . .

33
2
yanıtYanıtla
kartal:

eski sevgilinin 40 gün yasını tutsaydın. . . . nasıl bir beyin var hemen unutuyorsunuz. . . TIP DÜNYASI ARAŞTIRSIN BU KONUYU. . . .

13
19
yanıtYanıtla
Huzur:

Kapcik ağızlı bile taramali gibi goca değiştiriyor

25
0
yanıtYanıtla
Tipili tepe:

Yenisi eskisi onumuzdeki seneki onceki seneki dun geceki bu hangi kultur hangi din hangi medeniyet bu bir yozlasmadir cigirindan cikistir dejenere olustur

23
1
yanıtYanıtla
şahin:

ünlüleri aşk hayatını anlamak mümkün değil. boşanırlar hemen bir sevgili bulurlar tatile giderler. kimi sevgilisinde ayrılır 15 gün sonra yeni sevgili bulur. dahada ilginç olan bide çocuklarını alırlar sevgilisiyle tatille giderler. . marifetmiş gibi . . . . . . .

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title