Haberler

Siirtli Girişimci Kadın, İş Yeri Sahibi Olmanın Sevincini Yaşıyor

Siirt'teki evinin köşesinde 3 taşla kokulu taş tasarımına başlayan 30 yaşındaki Hatice Sarsılmaz, kurduğu mağazada hem kendisinin hem, müşterilerinin hayalini teraryuma sığdırıyor.

Siirt'teki evinin köşesinde 3 taşla kokulu taş tasarımına başlayan 30 yaşındaki Hatice Sarsılmaz, kurduğu mağazada hem kendisinin hem, müşterilerinin hayalini teraryuma sığdırıyor.

Çocuk yaşta ilgi duyduğu tasarımları ablasının telkinleriyle 5 yıl önce faaliyete geçirmeye karar veren Sarsılmaz, denemek amacıyla ürettiği 3 kokulu taşla başladığı işi geliştirmeye karar verdi.

Kurduğu iş yerinde önce kokulu taş tasarımı üzerine üretim yapan Sarsılmaz, yeteneğini değişik alanlarda da geliştirerek el işi hediyelik eşya ve teraryum üretmeye başladı.

İş yerini teraryum mağazasına dönüştüren ve yurt içi ve dışından sipariş alan Sarsılmaz, hem çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürdü, hem iş sahibi sahibi oldu.

Hatice Sarsılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başladığı işte kendisini kanıtlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Sarsılmaz, "Bu tasarımlar sosyal medyada büyük rağbet görmeye başlayınca kendimi daha da geliştirmeye karar verdim. Özel günler için yeni objelerden oluşan çalışmalar yaptım." dedi.

Müşterilerinin güvenini kazandığını ve bunu pekiştirmek için de en kaliteli malzemeden en güzel ürünü ortaya koyduğunu ifade eden Sarsılmaz, bu şekilde hızla yükselmeye başladığını bildirdi.

Teraryum alanında kendisini geliştirdiğini ve iş yerini teraryum mağazasına dönüştürdüğünü dile getiren Sarsılmaz, şunları kaydetti:

"Talebe göre çeşitli objelerden oluşan kavanozda canlı bahçe yapıyorum. Yeni ve güzel çalışmalar deniyoruz. Önümüzdeki günlerde Sevgililer Günü kutlanacak, buna yönelik güzel çalışmalarımız var. Gün geçtikçe çalışmalarımı çeşitlendirmeye ve yeni şeyleri denemeye devam edeceğim."

Abla Kevser Sarsılmaz da kardeşinin kısa sürede kendini geliştirerek işini büyüttüğünü belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title