Haberler

Şarkıcı Hatice, Derin Yırtmaçlı Elbise ve Topuklu Ayakkabıyla Ata Bindi

Güncelleme:

Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hatice, bu sefer de klip çekiminde derin yırtmaçlı kırmızı elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla ata bindi.

Şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabı Instagram'dan ilginç paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Şarkıcı son olarak klip çekiminde ata bindiği anları Instagram hesabından paylaştı.

DERİN YIRTMACI VE TOPUKLU AYAKKABIYLA ATA BİNDİ

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı için harekete geçen şarkıcı Hatice, klip çekimine başladı. Setten fotoğraf ile video paylaşan Hatice, topuklu ayakkabı ve kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle beyaz ata bindi.

Şarkıcı Hatice, Elbise ve Topuklu Ayakkabıyla Ata Bindi

"PRENSİME GİDİYORUM"

Hatice, ata bindiği videoyu "Beyaz atımla prensime gidiyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı. Şarkıcının paylaşımı kısa sürede 7 bine yakın beğeni aldı.

Şarkıcı Hatice, Elbise ve Topuklu Ayakkabıyla Ata Bindi

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE HAMAMA GİTTİ

Cesur paylaşımlarıyla tanınan Hatice, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hamama giderek şarkı söylemiş ve bu anları "Sevgililer Günü mü? Bence sevgiliden arınma günü" notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

Şarkıcı Hatice, Elbise ve Topuklu Ayakkabıyla Ata Bindi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sevgililer Günü Sosyal Medya Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (75)

KARA:

Bu da düşüşe geçince ne yapacağını şaşırdı . . .

19
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

biraz daha zorlasa beyaz at prensi olacak.

19
1
yanıtYanıtla
Angara Bebesi:

Çok emek veriyor gündemde kalabilmek için lakin gündemde kalabilmesi için atın ona binmesi lazımdı.

19
1
yanıtYanıtla
SUSKUN PİR FANİ:

böyle gidersen Seni Pavyonlarda bile oynatmazlar ne yapmaya çalışıyorsun anlmadık ki

18
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazı:

NEREYE KADAR ELBİSESİNİ KISALTACAK MERAK EDİYORUM BUDA BÖYLE ÜNLÜ OLANLARDAN.

16
2
yanıtYanıtla
maşalah tosunuma:

yine sevdiğim haberler çıktı, ufkum açıldı çok iyi haber

15
3
yanıtYanıtla
sna:

begenmeyenler nesini begenmemis anlamadım. Kadın 40 yasında fiziğe bak muthis kendine bakıyor. Spor yapıyor. 40 yasında olan anneleriniz teyzeleriniz ablalarınız ne durumda bi karsılastırma yapın. Cokmus bitmiş. . . Alkıslayacagınıza ne yapıyorsunuz

5
12
yanıtYanıtla
Tek din islam:

Yüce Allah kadına değer vermiş kapan örtüne bürün buyurmuş kimsenin nazarına gelme kötü gözlerden korun diye gel şu zamanın kadınları açılmak için yarış içinde

12
4
yanıtYanıtla
DİNÇER KAYMAKÇI:

YANLIŞ ATA BİNMİŞ O BENİM ATA BİNSİN GİDECEĞİ YER BELLİ

11
4
yanıtYanıtla
Ali:

hahahahaha :))))))

yanıt1
yanıt2
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title