Haberler

Göztepeli Taraftarlar, Trabzonspor Yenilgisi Sonrası İsyan Bayrağını Açtı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor yenilgisinin ardından evinde de Trabzonspor'a 3-1 kaybederek iyice düşme korkusu yaşamaya başlayan Göztepe'de isyan bayrağı açıldı.

Bornova Stadı'nı tıklım tıklım dolduran ve takıma 90 dakika boyunca büyük destek veren taraftarın alınan mağlubiyet ve kötü oyun sonrası sabrı taştı. Ara transfer döneminde yeteri kadar takviye yapmadığı gerekçesiyle yönetimi eleştiren futbolseverler oyuncuları ıslıklarken, Teknik Direktör Kemal Özdeş'i de istifaya davet etti.

TARAFTAR JEROME'U YUHALADI

Özellikle sol bek Berkan ve bir türlü beklentileri karşılayamayan golcü Jerome'un oyundan çıkarken yuhalanan taraftarlar, "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" tezahüratlarıyla stadı inletti. İkinci yarıda beklenen seviyeye gelemeyen futbolcular ve teknik ekip büyük üzüntü yaşadı. Taraftarın görevini bırakmasını istediği Kemal Özdeş, tepkileri doğal karşıladığını söyledi. "Kesinlikle toparlanacağız" diyen Özdeş'e camianın da güven duygusunun azaldığı öğrenildi.

SON 6 MAÇTA 5 YENİLGİ

Son 6 maçta 5 yenilgi alan Göztepe'de yönetimin Kemal Özdeş'le bir araya geleceği ve kötü gidişatın nedenlerini soracağı ifade edildi. Deneyimli teknik adamla yolların ayrılabileceği hatta alternatif isimlerin de gündeme geldiği öğrenildi. Yönetimin Kemal Özdeş'le vedalaşması halinde ilk teklifi Rıza Çalımbay'a götüreceği sızan haberler arasında. Daha önce Göztepe'de görev yapan Çalımbay'ın da sarı-kırmızılı camiayı çok sevdiği ve teklif gelmesi durumunda sıcak yaklaşacağı vurgulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (1)

KARADENİZLİLER:

1975 Senesinde Trabzonspor ilk şampiyonluğunu Göztepe stadında kaldırır ve Göztepeliler şampiyon Tabzon diye bağırır ve ayakta alkışlarlar. Ben 1988 doğumluyum ama büyüklerimizin mirasıdır bu yazdıklarım . Bize yapılanları unutmayız ve inşallah Göztepemiz ligde kalacak ve tekrar avrupa kupalarında destan yazacaktır.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title