Haberler

Göztepe, Trabzonspor Yenilgisi Sonrası Kemal Özdeş'le Ayrılık Kararı Aldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor yenilgisinin ardından evinde de Trabzonspor'a 3-1 kaybederek iyice düşme korkusu yaşamaya başlayan Göztepe'de Teknik Direktör Kemal Özdeş ile ayrılık kararı alındı.

Kemal Özdeş ile yollarını ayırma kararı alan Göztepe, şu anda boşta olan bir dönem Göztepe'de de görev yapan Rıza Çalımbay ile görüşmelere başladı.

TARAFTARLAR İSTİFAYA DAVET ETMİŞTİ

Bornova Stadı'nı tıklım tıklım dolduran ve takıma 90 dakika boyunca büyük destek veren taraftarın alınan mağlubiyet ve kötü oyun sonrası sabrı taştı. Ara transfer döneminde yeteri kadar takviye yapmadığı gerekçesiyle yönetimi eleştiren futbolseverler oyuncuları ıslıklarken, teknik direktör Kemal Özdeş'i de istifaya davet etmişti.

BU SABAH GÖREVİ BIRAKTI

Özellikle sol bek Berkan ve bir türlü beklentileri karşılayamayan golcü Jerome'un oyundan çıkarken yuhalanan taraftarlar, "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" tezahüratlarıyla stadı inletti. İkinci yarıda beklenen seviyeye gelemeyen futbolcular ve teknik ekip büyük üzüntü yaşadı. Taraftarın görevini bırakmasını istediği Kemal Özdeş, tepkileri doğal karşıladığını söyledi ve bu sabah yönetim ile yaptığı toplantının ardından ayrılık kararı aldı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Kemal Özdeş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (12)

HIRBO:

KEMAL ÖZDEŞ TEKRAR KASIMPAŞANIN BAŞINA GEÇSİN MUSTAFA DENİZLİ YENİDEN TRTDE YORUMA BAŞLASIN RIZA ÇALIMBAYDA GÖZTEPENİN BAŞINA GEÇSİN

15
0
yanıtYanıtla
Cevap:

Hiç gelmeseydi daha iyiydi takımın içine etti. Gelmeden önce çoğu maçta golü olan yasini takıma almamak nedir arakdaş !? Göztepeyi batırmaya gelmiş belli. Gitmesi iyi oldu !

11
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

iyi olmuş

11
0
yanıtYanıtla
OFLİNİN BİRİ:

MUSTAFA DENİZLİ İLE TAKAS YAPSINLAR. NETİCEDE ONUN İŞLERİDE İYİ GİTMİYOR. . .

11
0
yanıtYanıtla
BOŞ:

YAA NE OLDU SENE BAŞINDA TAMER TUNA''NIN HAKKINI YİYİP GÖNDERDİNİZ YERİNİ DOLDURAMADINIZ BİR TÜRLÜ DEĞİL Mİ? ADAM ÇÖP TAKIMI 6. YAPTI LİGDE SANKİ ŞAMPİYON MU YAPACAKTI DA HAKKINI YEDİNİZ ADAMIN?? HER ZAMAN TEKNİK HEYET SORUMLU OLUYOR, HİÇ BAŞKAN SORUMLU OLMAZ ZATEN.

10
1
yanıtYanıtla
genc fenerlı:

kemal ozdes bence ıyı hoca goztepenın ıcınde kımbılır ne sorunlar varda topcular boyle oynuyor

3
2
yanıtYanıtla
KEMAL ÖZDEŞİ SEVMEYEN GÖZTEPELİ:

KEMAL ÖZDEŞ SANKİ Bİ YERDEN OKUYO. GÖZTEPE''YE ZARAR VERİYOSUN HOCA GİT ARTIK

1
0
yanıtYanıtla
izmirli:

beterrr ol galatasarayın yedek takımı.

0
1
yanıtYanıtla
KSK Li MESUT:

Beter olsunlar. Acınmaz bunlara. Klübü peşkeş çektiler, sonları malum...

1
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Defol git. 2 kuponumu yatırdın.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title