Haberler

7'nci Katta İntihara Kalkışan Kadını Polis Son Anda Kurtardı

Güncelleme:

Denizli'de boşanma aşamasında olduğu eşiyle tartıştıktan sonra otele giden 32 yaşındaki kadın, 7 katlı binanın son katındaki odasının penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. Polisin son anda yakalayarak ölümün kıyısından aldığı kadın, hastaneye götürüldü.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşiyle tartıştıktan sonra otele giden D.K. (32) adlı kadın, 7 katlı binanın son katındaki odasının penceresinden kendisini boşluğa bıraktı.

BUNALIMA GİREN KADIN 7'NCİ KATTAN AŞAĞI SARKTI

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, Fatih Mahallesi'ndeki otelde meydana geldi. Bozkurt ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşiyle tartıştıktan sonra Pamukkale ilçesine gelen D.K., 7 katlı otelde oda tuttu. Son kattaki odasına çıkan D.K., pencereyi açıp kendisini sarkıttı. D.K.'yi görenler, hemen polisi aradı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otelin bahçesine hava yastığı açarken, polis ekipleri ise odaya giderek psikologla beraber pencereden kendisini sarkıtan D.K.'yi intihardan vazgeçirmeye çalıştı.

POLİS SON ANDA YAKALADI

Psikolog ve polis ekipleri D.K.'yi yaklaşık 1 saat boyunca ikna etmeye çalıştı. Ancak tüm çabalara rağmen ikna olmayan D.K., bir anda kendisini boşluğa bıraktı. Hemen hamle yapan 2 polis memuru D.K.'yi son anda kollarından yakaladı. Yürekleri ağızlara getiren olayda, polis, D.K.'yi tekrar odaya çekti.

Ölümün kıyısından alınan D.K., sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pamukkale Denizli 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (28)

AHMETS:

kahraman polisimiz gene hayat kurtardı. helal olsun.

49
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne derdi vardi kimbilir, allah yardimcisi olsun, bu kardesimizin

44
1
yanıtYanıtla
yaşasın polis:

kaç gündür taciz haberinde polisi karalayıp duranlar nerde baksanıza polis nasıl hayatını kurtarmış kadının ve bunu yaparkende mecburen kadına dokunmuş doğal olarak, oo taciz haberinden sonra işini yaptığı için yerenler nerde şimdi, o habere yüzlerce kötü yorum olmuştu ihraç edilsin denmişti, bu polisi ne yapmak lazım şimdi alkışlamak mı yoksa yine ihraç olsun demek mi gerekir, Türk Polisine iftira atmaktan vazgeçsin artık bu tip düşünüp yorum yapanlar

40
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınss:

Polisimizin de ne güçlü kolu varmış tak diye çekti aldı helal olsun Valla

42
2
yanıtYanıtla
ulusalcı:

aaa ne kadar ayıp kadının elinden tutmuş polis namahrem kadın polis yokmuymuş asılsın onu yukarı çok ayıp o kadar kadın polis var bir tanesini çeksin yukarı eline erkek eli degmil kadının kınıyorum polisi

22
17
yanıtYanıtla
MANYAK:

KADIN POLİS TUTSAYDI ÇEKERDİ ONU DİMİ

30
9
yanıtYanıtla
güzel haber:

Polis tacizci ilan edilmemeli, görevini yapıp yakalamış ve yukarıya çekiştirmiş. Ödül verilmeli.

36
1
yanıtYanıtla
doğru:

geçen gün yüzlerce mesaj gelmişti o habere polisi yeren yorumlar orda da burda da polis işini yapmıştır göreviini yapmıştır

yanıt18
yanıt1
BEYEFENDİ:

OHH ŞÜKÜR KURTULMUŞ YOKSA YİNE ERKEĞE İFTİRA ATARLARDI KOCASI ATTI DİYE. MALUM SON YAŞANAN OLAYLARLA SABİT KADIN İNTİHAR EDİYOR ERKEKLERE MÜEBBET HAPİS VERİYORLAR MUHTEŞEM TÜRK ADALETİ. KOCASI ŞÜKRETSİN O POLİS KADINI DEĞİL ADAMI KURTARDI, İFTİRADAN MÜEBBET HAPİSTEN KURTARDI.

20
8
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

gene polisimiz gibi yetişti. her zaman ki gibi. Allah razı olsun.

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title