Haberler

Saldırgan Kadın, Kendisini Taciz Ettiğini Öne Sürdüğü Adama Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

Artvin'in Arhavi ilçesinde Nurten İ. pazar yerinde kendisini taciz ettiğini iddiasıyla daha önce şikayetçi olduğu Engin Şahin'le karşılaştı. Nurten İ. çantasından çıkardığı silahla Şahin'e kurşun yağdırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şahin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Artvin'in Arhavi ilçesinde Nurten İ.(41), kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü Engin Şahin'e (49), sokak ortasında tabanca ile vurdu. Başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Şahin, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olaydan sonra tabancayı çantasına koyan ve diz çökerek sinir krizi geçiren kadını, polis silah doğrultarak, gözaltına aldı.

KURŞUNLAR BAŞINA VE VÜCUDUNA İSABET ETTİ

Olay, saat 13.30 sıralarında Arhavi ilçesi pazar yerinde meydana geldi. Nurten İ. iddiaya göre kendisini taciz ettiği iddiasıyla daha önce şikayetçi olduğu Engin Şahin ile karşılaştı. Nurten İ. çantasından çıkardığı tabancayı Şahin'e doğrultarak, 7 el ateş etti. Şahin, başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Arhavi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Engin Şahin, kurtarılamadı.

SALDIRGAN KADIN, OLAY SONRASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis ekipleri, olaydan sonra tabancayı çantasına koyan ve diz çökerek, sinir krizi geçiren Nurten İ.'ye silah doğrultarak, çantasını bırakmasını söyledi. Çantayı polislere uzatan kadın, gözaltına alındı. Kadının, polis tarafından gözaltına alındığı anlar kameralar tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Engin Şahin Arhavi 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (117)

TUNCTUNC:

KADIN DERHAL SERBEST BIRAKILMALI. . VE O PISLIKTE DENIZE ATILMALI. .

36
6
yanıtYanıtla
Harbi:

Denize yazık değilmi

yanıt0
yanıt0
ASABİ FATSALI:

bacımıza helal olsun ALLAH C. C Tez zamanda kurtarsın İNŞALLAH

35
6
yanıtYanıtla
a:

Amiiiinnn

yanıt3
yanıt1
Atsız:

Irzını koruyan kadına ceza verilirse o ülkede adalet yoktur. Sapıkların alayına ölüm.

33
3
yanıtYanıtla
memleket yönetenleri kutluyorum:

memlekette kanun ceza olmayınca, evet artık iş başa düşüyor. ne suçu var şimdi bu kadıncağızın?

29
5
yanıtYanıtla
Burdan yak:

Her Bayan böyle Yapmis olsa o ülkede Pislik Kalmaz ve Bosu Bosuna poposunun üstünde zevk yapan, maas alan hakimciklerede gerek kalmaz. Helal ablam sana. kanununa bakarsan cok beklerdin.

32
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Helal olsun sana

25
9
yanıtYanıtla
AHMETS:

ırz düşmanı mikrobu temizledi. Allah kurtarsın artık.

29
3
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

BELASINI BULMUŞ NAMUSSUZ. AHLAKSIZ. . BACIMIZ İNŞALLAH AZ CEZAYLA KURTULUR. ALLAH KURTARSIN.

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title