Haberler

Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var

Güncelleme:

Şanlıurfa'da iki komşu aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, 5 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Polisin güçlükle ayırdığı kavgaya karışan bir ailenin mensupları, zırhlı araçla olay yerinden kaçtı.

Şanlıurfa'da komşu iki aile arasında çıkan, taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgaya karışan bir ailenin mensupları zırhlı araçlarla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var

İKİ KOMŞU AİLE ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Kavga, akşam saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi'nde aynı binada oturan iki aile arasında meydana geldi. İddiaya göre, komşu aileler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 5 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var

ZIRHLI ARAÇLARLA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTILAR

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine aralarında özel hareket polislerinin olduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada yaralılar ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Mahallede tepkiye yol açan kavga üzerine polis olayın daha fazla büyümemesi için kavgaya karışan bir aileyi zırhlı polis aracıyla olay yerinden uzaklaştırdı. Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağlarbaşı Şanlıurfa kavga 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (43)

BÜKÜCÜ:

Adamlar daha kendi komşuları ile geçinemiyorlar, Türkiye''de bu insanlarla Avrupa birliğine girmeyi hedefliyor. Yazıkk çook yazııkkk !!!

21
5
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

insanlık denen zerre kadar onur şeref haysiyet şahsiyet yok. toplumun yüz karaları.

11
6
yanıtYanıtla
Urfalı:

Iki komşu degil Suriyeliler kavga etmiş ler niye doğru yazmiyorsunuz engelmi var

12
5
yanıtYanıtla
İNSANLARI SEVECEKSİN:

Allah doğudaki tüm güvenlik kuvvetlerimize sabır güç derman versin. bunlarla uğraşmak zor valla.

10
5
yanıtYanıtla
Bunlar kim:

Bunlarla ugrasmak zor derken cahil adam urfa dogudami batı medeniyetini her zaman doğudan almistır

yanıt1
yanıt1
BUNLAR KİMMİ:

BUNLAR KİM kes lan sesini moloz. git ağzını çalkala leş gibi lağım kokuyorsun.

yanıt0
yanıt0
PLAN YAPMAYIN PLAN:

BUNLAR KİM. . . sığır oğlu sığırı önce yorumu anla sonra yaz. .

yanıt0
yanıt0
Bunlar kimmi:

İşte medeniyetsiz bir cahil ordusuyla birlikte yaşiyoruz bu ulkede moloz sensin ulan ben elaziğlıyım sen Elaziğlılarin tırnagı etmezsin cahil bencil pislik küfur etmicem ben onursuz degilim

yanıt0
yanıt0
KARADENİZLİ OLMAK AYRICALIKTIR:

BUNLAR KİMMİ. . . . . . . git kaybol. . BENDE TÜRKİYELİYİM. . NE OLACAK. . . ELZAĞLILAR ADAM OLUR İNSAN OLUR MİLLİYETÇİ VATANSEVER OLUR . . . LAKİN SENDEN BİR HALT OLMAZ CACIKTA OLMAZ. . . AYIP SANA. . AİLEN VARSA SENLE GURUR DUYARDI. . . HERHALDE. . .

yanıt0
yanıt0
SENDE KİMSİNKİ:

BUNLAR KİMMİ. . . . . YORUMUNA DİKKAT ET. . . CAHİL DİYEMEZSİN. . İNSANLARA Kİ SENİN AKLIN BENİM ZEKAMA ERİŞEMEZ. . BEN SADECE POLİSLERİMİZE DESTEK VERİYORUM ALLAH YARDIMCILARI OLSUN. . DENSİZ CAHİLLLERLE UĞRAŞMAK ZOR. . SEN UĞRAŞ BAKALIM . . . ÜLKEMİ VATANIMI POLİSLERMİZİ ASKERİMİZİ SEVİYORUM. . . DOĞU BATI GÜNEY KUZEY DİYEDE AYIR ETMEM. . . AKILLI OL ADAM OL. . . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title