Haberler

Cemal Kaşıkçı'nın Öldürüldükten Sonra Yakıldığı Tandırın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğunda cinayete kurban giden gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yakıldığı tandırın görüntüleri, Al Jazeera belgeselinde ortaya çıktı.

Katar merkezli Al Jazeera televizyonunun, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkındaki "Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede? isimli belgeselinde cinayete ilişkin dikkat çeken birçok ayrıntıya yer verildi. Belgeselde, İstanbul Emniyeti'nin de dikkat çektiği tandır meselesi işlenirken Kaşıkçı'nın cansız bedeninin yakıldığıkonsolosun evindeki tandırın görüntüleri ilk kez paylaşıldı.

Cemal Kaşıkçı cinayetinde ünlü bir restorandan verilen 32 porsiyon pişmemiş et siparişi, cesedin tandırda yakıldığı ve ikinci kurbanın Suudi gazetecinin nişanlısı olabileceği iddiaları tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

KAŞIKÇI'NIN YAKILDIĞI TANDIR İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Kaşıkçı cinayetiyle ilgili hazırlanan belgeselde, İstanbul Emniyeti'nin dikkat çektiği tandır meselesi işlendi. Belgesel Cemal Kaşıkıçı'nın cesedinin yakıldığı söylenen tandırın görüntülerini ilk kez paylaşırken, tandırın 1000 dereceye kadar ısınabildiği öğrenildi. Ayrıca tandırın ceset parçalandıktan en az 3 gün sonra yakıldığı bilgisine İstanbul Emniyeti'nin ulaştığı aktarıldı.

Cemal Kaşıkçı'nın Öldürüldükten Sonra Yakıldığı Tandırın Görüntüleri Ortaya Çıktı

CİNAYETİ ARAŞTIRAN İSTANBUL EMNİYETİ'NİN GÖRÜNTÜLERİ DE VAR

"Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede?" isimli 53 dakikalık belgeselde cinayet ile alakalı başka detaylarda mevcut. A Haber'de yer alan habere göre; cinayetle alakalı bazı fotoğraf ve belgeler, Suudi suikast timini havalimanında bekleyen pilotun görüntüsü, Kaşıkçı'nın dublörünü Sultanahmet'ten alıp bir otele götürdüğünü söyleyen taksici ve cinayeti araştıran İstanbul Emniyeti'nin özel görüntüleri de var.

Cemal Kaşıkçı'nın Öldürüldükten Sonra Yakıldığı Tandırın Görüntüleri Ortaya ÇıktıCemal Kaşıkçı

NE OLMUŞTU?

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, geçtiğimiz yıl evlilik işlemleri için girdiği İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkamamış, Riyad'dan gelen 15 kişilik suikast timi tarafından konsoloslukta öldürülmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı İstanbul Haberler

500

Yorumlar (27)

müslümanlar imanlı olur:

HZ Hüseyin i müslümanız DİYENLER ŞEİT ETTİ müslüman lafla görüntüyle olmuyor imanla oluyor imansızlar yapar bu zalimliği

24
1
yanıtYanıtla
yine mi bu adam:

memleketin tek derdi bu adamdı dimi(!)ulan aylardır memlekette başka adam mı ölmedi de hergün hergün hergün aynı haberi ısıtıp getiriyosunuz önümüze. bir türk ölseydi arabistanın da umurunda olmazdı türkiyeninde. Allah rahmet etsin ama bıktık artık bu adamla ilgili haberlerden. yargı gereğini yapsın olsun bitsin

18
5
yanıtYanıtla
misafir01:

Cemal Kaşıkçı zaten Türk. Türk İşadamı Adnan Kaşıkçı'' nın öz yeğeni. 300 yıl önce Kayseriden Arabistana göç etmişler.

yanıt0
yanıt0
SİVASLI İBOCAN:

Bunu yapanlar ve yaptıranlar kesinlikle , MÜSLÜMAN değil, arap olması da önemli değil, kadın gibi etekle dolaşan bu imansızlar ALLA''a nasıl hesap verecekler. . Yaşantıları ahlaksızlıklarla dolu bu zihniyettekilere ALLAHazabını gösterecektir. . .

21
2
yanıtYanıtla
muhsin yazıcıoğlunu sevenler:

muhsin yazıcı yı katledenleri 10 yıldır bulamayanlar kaşıkcının nasıl yakıldığını tandırına varana kadar bul dular

18
4
yanıtYanıtla
SARHOŞ BAKİ:

İçki fiyatları çok yüksek, içemiyoruz. En azından ucuz şarabı bulmamız yardımcı olun. Peki biz nasıl içeceğiz. Herkes kendini düşünüyor be insaf birazda bizi düşünün yazık günah değilim.

3
18
yanıtYanıtla
GİRİLMEZ:

ÜZÜM YE

yanıt2
yanıt1
KEKLEMEYİN BİZİ:

buna kim inanır? bayat espri ama kadir inanır

6
10
yanıtYanıtla
KADİR:

Türk Emniyeti çözemiyor müge anlı çözecek oda iyiymiş

9
4
yanıtYanıtla
ADA:

o tandırda halen ekmek pişiyormu acaba

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title