Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurumspor Maçının Kadrosunu Değiştiriyor

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Semih, Emre Taşdemir ve Mitroglou'yu kenara çekecek. Antalya'ya karşı sağ bekte Mariano, solda Linnes, forvette Diagne oynayacak.

Erzurumspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düşen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, kadroya neşteri vurma kararı aldı. Tecrübeli teknik adam, Erzurum'da sakat ve cezalılar yüzünden ilk 11'de sahaya çıkan Semih Kaya, Emre Taşdemir ve forvet Kostas Mitroglou'yu kenara çekecek.

DIAGNE İLK 11'E

Pazartesi günü Antalya ile Türk Telekom'da oynanacak karşılaşmada sağ bekte cezası biten Mariano, solda iyileşen Linnes forma giyecek. Nagatomo riske edilmeyecek. Forvet hattında ise Diagne yer alacak. Ön liberoda Donk, Selçuk, Ndiaye üçlüsünden 2'si oynayacak.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (36)

ŞAPKACI:

FATİH HOCA BU KULÜBÜN KANSERİDİR, YILLARDIR İYİ HUYLUYDU ŞİMDİ HABİS URA ÇEVİRDİ, KESİLİP ATILMASA TÜM VUCUDA YAYILACAK. BİR AN ÖNCE DEĞİŞMESİ GEREK. MAZİ MAZİDE KALIR VE GELECEĞE BİRŞEY GETİRMEZ. O ZAMAN HAGİ DE İYİ OYUNCUYDU ONUDA MI OYNATALIM. YETER YA KABAK TADI VERDİ SANKİ 85 MİLYONDA TEK BİR ADAM VARMIŞ GİBİ. GİT GİT GERİ GEL. BIRAKIN ARTIK BU BİZİMADAMCILIĞI.

11
9
yanıtYanıtla
nevzat:

önce fatih terin gitmeli ki takım kurtulsun

6
14
yanıtYanıtla
can cana:

nesteri sen kendine vur akilsiz adam

5
10
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Şunun suratında meymenet yok, İçinin pisliği yüzüne yansımış. Görünce kusası geliyor insanın. sabah sabah Şunun resmini koymayın arkadaş...

5
9
yanıtYanıtla
GÖNDER:

Ben uyurken gözlerim görmüyor sen de uyu gözlerin terimi görmez terim de senin çirkin suratına çok meraklı

yanıt4
yanıt2
SELBİL:

TERİM SENİN SURATINI KARŞILIKLI GÖRSE KİM BİLİR NELER YAPAR DA AMA O YAPTIĞI ŞEYE DE YAZIK SANA HERŞEY FAYDASIZ ÇÜNKÜ MESUTÇUK CİK CİK CUK CÜK

yanıt2
yanıt2
ŞAPKACI:

SEZON BAŞINDAN BERİ AYNI TERANE. DIŞARDA KÖTÜ OYUN KAYIP PUAN, 2-3 GARİBAN FUTBOLCU SUÇLU BİR SONRAKİ MAÇTA KESİK YİYOR SONRA İÇERDE GALİBİYET VE SONRA YİNE DIŞARDA KÖTÜ OYUN VE YİNE 2- TOPÇU SUÇLU. SONRA YİNE. YİNE, YİNE. KISIR DÖNGÜ. FATİH HOCA SUÇU HİÇ KENDİNDE ARAMIYOR HİÇ TAKTİĞİMİZİ GEĞİŞTİRELİM DEMİYOR TAKTİK YOK ÇÜNKÜ. ''''AYNI ŞEYLERİ DENEYİP, DEĞİŞİK SONUÇLAR ARAMAK APTALLARIN İŞİDİR'''' 1, 5 SEZON GEÇTİ 2 TRANSFER DÖNEMİ OKADARPARA HARCANDI FISS. DEMEKKİ TÜM SUÇ ŞAPKACININMIŞ. . . .

8
6
yanıtYanıtla
SELBİL:

YA BİR DE YENİK DURUMDAYKEN SEN 75-80 DK NE BEKLERSİN Kİ?BÜTÜN MAÇLAR BÖYLE 2. YARIDA BİŞEYLER YAPMAN LAZIM Kİ YA KOSKOCA TAKIMI DOĞRUYA DOĞRU İÇERDE DIŞARDA ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN EDEN TAKIMDAN BİRİ VAR MARCAO!!!!HALA MI HER MAÇTA MARCAO OLUR YA ABİ ISRAR ETME İŞTE KES YANİ YA BELİRGİN BARİZ OYNADIĞI TOP VAR ADAMIN EZİYO TOPLARI. YANİ SONUÇ OLARAK DA KATILIYORUM SANA ŞAPKACI

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

SELBİL ARTI 1 BENDEN SANA, TEBRİK EDERİM. TAVSİYEM İSE ŞUDUR Kİ; MESUTUN YAZISININ ALTINA CEVAP YAZMA ADAMA KÜFÜR ETSELERDE HOŞUNA GİDİYOR. YA HOŞT DE GİTSİN YADA MÜSTAKİLEN ÜSTTE ONA KESTANE HİTABIYLA YORUM YAZ. O ANLAR VE BENİMSEDİ ÇİZİK KESTANEYİ. DEĞŞİK BİR AŞAĞILIK KOMPLEKSİ İÇİNDE, İSTER BEĞEN İSTERSEN KIZ AMA ONA CEVAP VERDİNMİ KENDİNİ BİR MAMÜL SANIP HOŞLANIYOR.

yanıt2
yanıt0
SELBİL:

TAMAM ABİ NE KIZALIM YA SANA YAZMIYORUZ. KENDİ BAŞINI YESİN!!!

yanıt2
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title