Haberler

Fatih Terim'den Onyekuru'ya: Bencilliği Bırak

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Onyekuru ile bir görüşme yaparak, "Zaman zaman bencilliği öne çıkarıyorsun. Başarı için takım oyunu şart" uyarısında bulundu.

Galatasaray, zirve yarışında bu haftaki kritik Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, bir yandan takımını sahaya çıkaracağı taktikler üzerinde çalışırken, bir yandan da oyuncuları ile birebir görüşmeler yaparak, onlara hatalarını gösterip, düzelmelerini istiyor.

"KENDİNE OYNUYORSUN"

Fatih Hoca'nın son dönemde üzerinde en fazla durduğu isimlerden birisi ise Henry Onyekuru... Terim, Nijeryalı futbolcunun son dönemdeki şahsi oyununun eleştirerek, "Bazen topu fazla ayağında tutup, kendine oynuyorsun. Başarı için şahsi futbol değil, takım oyunu daha ön plana çıkmalıdır" dedi.

Fatih Terim'den Onyekuru'ya: Bencilliği Bırak

"GEREKTİĞİNDE PAS DA VERİYORUM"

Terim, Onyekuru'dan bundan sonra topla daha az oynayıp, arkadaşlarına pas vermesini istedi. Onyekuru ise "Hocam belki dışarıdan öyle görünüyor ancak ben pozisyon nasıl gerektiriyorsa öyle oynuyorum. Şahsi oynayan bir futbolcu değilim. Gerektiğinde pas da veriyorum" diye konuştu.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (15)

Gg:

Bir oynayan onyekuru birak fatih terim adami sen ne anlarsin futboldan

4
20
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

YEMİNNEN BERABER SÖYLÜYORUM Kİ; TV DEN İZLEDİĞİMİZ KADARIYLA O KÖTÜ TAKIMDA İYİ OYNAMASI VE DİREK SIFIRA DOĞRU İNMESİ DİKKAT ÇEKİYOR. YANİ KİMSENİN BEĞENMEDİĞİ Kİ BENDE BEĞENMİYORUM BU ADAM EN İYİ GİBİ GÖRÜNMEKTE. HOCA TAKIM KOMPLE DÖKÜLÜYOR SEN HER HAFTA BİRŞEYE BAHANE BULMA, TAKIM YAVAŞ, TAKIM AĞIR, TAKIM TOP YAPAMIYOR, TAKIM KOŞAMIYOR, PASLAŞMA YOK, RAKİPTEN TOP ÇALMA YOK. EE BİR TEK ONYEKURU MU KÖTÜ. OYNATMA BU HAFTA BAK 30-35. DAKİKADA OYUNA SOKMAZSAN BEN BİRŞEY BİLMİYORU.

6
3
yanıtYanıtla
SELBİL:

ŞŞŞ ALTTAKİ 7 SEVERLER FENEV SİZE VERDİ YETMEDİ BİZDEN Mİ İSTİYONUZ BİDE SİZ?? BİZ ALCAKLARIMIZI ALIYORUZ YILDIZLAR KUPALAR ZİRAATLAR FALAN 6 MI:D:D:DALTINIZI BELLİYORUZ BAK!!!YETMİYO MU REZİL OLUYONUZ LAN ALTLARDA ALTI ALTI DİYE ÖTTÜRÜYO SİZİ!!! Bİ BU MU LAN SAYIN BAŞKA MARİFETLERİNİZİ. . ARKAYI 6 LAYIN MIŞ:D:D:ARKANIZI İYİ KOLLAYIN:D:D:DAMA BAK GİT ALACAĞIN NEYSE FENEVDEN İSTEYİN O DAHA ÇOK SİZE GEÇİRİYOR!!!!AAAAAĞLA ŞİMDİ!!!UÇ HADİ BAKALIM KUŞ PARAZİTLERİ KAŞINDIRIYO SİZİ KAŞINMAYA DOYMADINIZ.

yanıt1
yanıt0
ERAY:

ula biz buralara yazıyoruz galatasaray taraftarı olarak kendi sayfamıza aradan ne çıkıyonuz siz?İyi vericiyiz merak etmeyin ŞAPKACI, SELBİL iyi veriyor, bizler iyi veriyoruz ee alıcı sizler iyi alıyorsunuz ki yazıyorsunuz buralara demek ki alacak verecek davası da oluştu:))))ama fazla vermek istemiyoruz çok acıtıyoruz yıldızlarınızı çoğaltın öyle gelin ziraat de esameniz yok ulan hele denk olalım konuşalım cocunun kokarcaları

yanıt1
yanıt0
adil:

şapkacı buralarda yazıp kendini harcama be. geçsene 6 sarayın başına, al sana hoca. teknik, taktik herşey var sende. bu şekilde harcanma be canım.

yanıt1
yanıt0
arkayı 6 layın:

dönde bi kere fenere ver be şapkacı

yanıt1
yanıt0
arkayı 6 layın:

hadi hala bekliyoruz, daha dönmedin jan

yanıt1
yanıt0
TAŞ KAFA:

Fani terim adam bencilse sende kibirlisin sende kibri bırak

3
5
yanıtYanıtla
azo:

Beyazıt çevresinde saatçi kalmadı. . hepsi profesyonel topçu oldular !!!!

6
1
yanıtYanıtla
:

RODRİGUESİ SATMAKLA ÇOK BÜYÜK HATA YAPILDI BENCE . ONYEKURU GENÇ ACEMİ DAHA .

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title