Haberler

Fatih Terim'den Güneş Açıklaması: Konu TFF ve Beşiktaş'ı İlgilendirir

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Antalyaspor'u 5-0 yendiği müsabakanın ardından basın toplantısında konuştu. Terim, "Galatasaray pes etmez" dedi.

Çok sayıda pozisyon vermeleriyle ilgili konuşan deneyimli çalıştırıcı, "5-0 yenip, 8-10 pozisyona girersen bu kadar da pozisyon verirsin. İlk iki pozisyon Luyindama'nın zaten. Akan oyunda bir sıkıntı yok. İkinci yarı için herhalde skoru aldığımızdan olacak, bunun rahatlığından olacak pozisyon verdik, bu pozisyonları vermeyeceksiniz. 3 puanı aldık nasılsa diye düşünmeye bağlıyorum ama olmamalı. O yüzden kızdım birkaç oyuncuya. Ama böyle bitince de, Muslera adına çok sevindim. Yine bugün sahanın en iyilerinden bir tanesiydi" dedi.

"EĞER GOL ATIYORSAK VE POZİSYON BULUYORSAK, POZİSYON VERMEK ÖNEMLİ DEĞİL"

Sahada birçok oyuncunun hakemi kandırmaya çalıştığını belirten Terim, "Madem sürekli istatistik veriyorsunuz, bence artık başka istatistiklere de bakmanız gerek. Türk futboluna daha da faydalı olur. Hangi oyuncu sahada hakemi kaç kez aldatıyor, koluna tekme gelse yüzünü tutan kaç oyuncu var? Bu istatistikler de bence tutulsa faydalı olur. Dokulduğunda kendini yere atanlar, kandırmaya çalışanlar... Bunlar önemli şeyler. Muslera zaten iyi bir kaleci, zaman zaman hepimiz gibi onun da bazı hataları oldu ama geldiği günden beri Galatasaray'a güven veren, takımımızın da kaptanı olan önemli bir oyuncumuz. Bugün gol yemeden bu pozisyonlar olduğu için çok mutluyum çünkü Muslera sahneye çıktı. Özellikle ilk yarı, hücum açısından daha fazla oyuncuyla oynadık. Emre'siyle, Belhanda'sıyla, Diagne'siyle, N'Diaye'siyle ve iki bekimizle. Bu eğer bize atakta ve gol pozisyonlarında bir zenginlik verseydi ben bu riske devam ederdi ama olmadı ve bir değişiklik yaptık. Donk'la taşlar yerine oturdu, daha iyi oynamaya başladılar. Eğer gol atıyorsak, fazlasını da pozisyon olarak buluyorsak, çok da önemli değil. Yediğimizden fazla atabiliyorsak, o zaman oyunu böyle oynadığımız için kendi kalemizde pozisyon verebiliriz buna razıyım. Ama hem gol bulamıyorsak, hem de pozisyon yiyorsak bu problem olur" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Güneş Açıklaması: Bir Şey Demem Yanlış Olur

"BU KONU BEŞİKTAŞ VE TFF'Yİ İLGİLENDİRİR"

Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle ilgili soruya Terim, "Şenol hocayla anlaşmış mı milli takım, anlaşmış. Konu TFF ve Beşiktaş'ı ilgilendirir, benim bir şey demem yanlış olur. Şenol hoca ikisine de yetişebilecek bir insandır. Allah yardımcısı olsun, hepimiz yardımcı olalım. Beşiktaş kendi problemlerini çözecek kadar büyük bir kulüptür. Ben bunu bir mevzu olarak görmüyorum" yanıtını verdi.

"DURAN TOPLARDA DAHA ETKİN OLMAMIZ GEREKİYOR"

Duran toplarda performanslarının düşük olmasına ilişkin konuşan Fatih Terim, "Kornerden de frikikten de atmıyoruz. En son Maicon'la Göztepe maçında attık. Başka atmadık galiba. Duran topların çok önemli olduğu bir oyunda, tabii ki çok etkin olmamız gerekiyor. Luyindama'nın kupada galiba bir golü var. Etkin iki kafası var Erzurum'da, olmadı. Çalışıyoruz, devam edeceğiz. Ama burada tek taraflı düşünmemek lazım. Atan, vuran, koşan, bunların hepsinin aynı anda doğru işlemesi lazım. Bakınız Diagne, Luyindama, Marcao olmasına rağmen ilk yarı kafayla pozisyon verdik. İkinci yarı Donk girdi, biraz daha iyi paylaşıldı. Çalışıyoruz. En önemli dakikalarda üç tane korneri iyi atamadık Erzurum'da. Ki Emre'den bahsediyoruz. Olmuyor bazen. Onu en iyi kullananlardan birisi Selçuk'tu, o da her zaman sahada olmuyor. Onları da etkin hale getirmeliyiz açıkçası" diye konuştu.

"O TAMAMEN BİR REAKSİYON"

Maçın içerisinde gerçekleşen bir gerilimin ardından takımın ve taraftarın reaksiyon göstermesine değinen Terim, "Bilmiyorum yaradı mı ama o tamamen bir reaksiyon. Önemli bir çaba var orada topu kazanmak için. Bize göre faul değil, ama tabii hakeme göre ne olduğu önemli. Biz de daha fazla abartmıyoruz, hatırlarsanız 10 maçı. Ama bize göre değildi, hakeme göre mühim olan. Özellikle yapılmış bir şey değil, tüm kulübe demek ki pozisyonun devamında neler olacağını biliyordu. Pozisyona bir tepkiydi sadece" dedi.

Fatih Terim'den Güneş Açıklaması: Bir Şey Demem Yanlış Olur

"GALATASARAY GERİ DURMAZ"

BB Erzurumspor maçından sonra nelerin değiştiğine ilişkin bir soruya Terim, "Çok bir şey değişmedi. Muhakkak ki aradaki puan farkı, cumartesiden daha fazlalaşırsa, sıkıntılı durumdasınız. Kaybetmenin kredisi her dakika azalıyor. Bugün oyuncularımızla konuşurken böyle konuştuk. 10 maçı hedefleyen bir Galatasaray olmalı. Galatasaray pes etmez, Galatasaray geri durmaz, Galatasaray kabullenmez. Arkadaşlarımızla bunu konuştuk. Belki odur, ama onun dışında çok fazla değişiklik yok. Bugün pazartesiye rağmen, taraftarımıza çok teşekkür ederim. Kolay değil bu kadar seyirci. Onların da zevkli bir maç seyrettiğine memnun oldum. İş saatleri, trafik... Çok fazla değişen bir şey yok oyun anlayışımızda" yanıtını verdi.

"BUGÜN ÖYLE DÜŞÜNDÜK"

Fatih Terim son olarak Fernando ve Sinan Gümüş'ün kadroda yer almamasıyla ilgili olarak da, "Fernando'nun sakatlığı vardı, geçti fakat birkaç antrenmana çıktı. Sinan'la beraber bugün öyle düşündük. Yarın bir gün bizle beraber olurlar, bugün böyle karar verdik. Yuto olmayınca bir yabancı daha dışarı çıkarmalıydık, bu da Fernando oldu" değerlendirmesinde bulundu. (DHA)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Antalyaspor Fatih Terim Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

KSK li MESUT:

Sabah sabah Şunun resmini koymayın arkadaş. Suratında meymenet yok, İçinin pisliği yüzüne yansımış. Görünce kusası geliyor insanın.

9
11
yanıtYanıtla
Galatasaray:

Fatih terim de senin meymenetsiz suratına çirkin suratına çok meraklı

yanıt6
yanıt5
Havuç:

fatih kıskançlıktan kuduruyor. kebabçıyı çağırın bassın şamarı şuna :)

8
5
yanıtYanıtla
TAŞ KAFA:

Bi defolup gidin gençler gelsin artık para diye ölecen terim o paralar sanada kalmaz damatların bir güzel yer fani terim

6
4
yanıtYanıtla
REDKİT:

DÜMENCİ TERİM. .

6
2
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

HELAL OLSUN GÜZEL SUSTURMUŞ SPİKERLERİ. . .

4
3
yanıtYanıtla
ANTİ CİMBOŞ:

yaw bllo yatmasaydı napcaktın parator

4
2
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Asıl yanlışı, anasıyla babası yapmış bu paratörü yapmakla...

1
4
yanıtYanıtla
Galatasaray:

Kişilerin özel alanına girme her ne olursa olsun sevmeyebilirsin ama özel alanına girme pislik herif bizde sevmiyoruz ama kimsenin özel alanına girmiyoruz burada bile senin özel alanına girseler en büyük karşı çıkan ben olurum burada

yanıt3
yanıt0
Kağan Soydan:

Yani Şenol Güneş hem.besiktasa hem milli takıma Yeter fiyatı yarı yarıya kirisalim federasyon la o paraya da bir forvet alırız

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title