Haberler

Fatih Terim'den Fernando'ya Son Şans

Güncelleme:

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla gözden düşen 32 yaşındaki Fernando, böyle devam etmesi durumunda önümüzdeki sezon kadroda düşünülmüyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica'ya karşı oynanan ilk maçta takımın en kötüsü olarak dikkat çeken ve ardından yaşadığı sakatlık sebebiyle formasına hasret kalan Fernando konusunda gelişmeler yaşanıyor...

Benfica maçının ardından öğrencisine çok kızan teknik direktör Fatih Terim, 2 haftadır oynayacak durumda olmasına rağmen Fernando'ya görev vermedi. Erzurum'a götürülen Brezilyalı ön libero hem o maçta hem de Antalya önünde kadroya dahi alınmadı.

Fatih Terim'den Fernando'ya Son Şans

Oyuncusuna bu şekilde bir ceza vererek takıma da aba altından sopa gösteren Terim'in, ilerleyen haftalarda Fernando'ya bir şans daha vermesi bekleniyor. Ancak 32 yaşındaki oyuncu bu şansı da değerlendiremezse gelecek sezon planlamasında yer almayacak. (Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Benfica Haberler

500

Yorumlar (11)

co hart:

ne itici bi adam balon terim

1
9
yanıtYanıtla
.:

Bu fenerlilere terim nasil agir geldiyse her haberin altindalar dikkat edin altta kalirsiniz fazla dolasmayin buralarda

8
1
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

ben takım tutmuyorum normalde ama objektif olarak baktığımda sankı en buyuk takım Galatasaray çünkü futbol sevmesemde her sene kupayı Galatasaray alıyor.

7
1
yanıtYanıtla
Müdür:

, Fatih birde sen kendine şans ver. Hepimizin kafasını Fenerliler gibi öne egdin

1
6
yanıtYanıtla
Siyonist fenev:

Fatih hoca tartışılmaz bence tamam sınırlıdır kibirlidir ama Adam gibi Adam normaldir futbolda futbol çok çirkin bir oyundur bende çok futbol oynadım Almanya üçüncü liginde Regionalliga da oberliga da almadığı kupa yok ..sampiyonlarligi kupası gerçekçi olalım onu da bizim Türk takımları alamaz o kadar fesat olmayın...

5
2
yanıtYanıtla
Sado:

Başakspora başarılar

1
4
yanıtYanıtla
FB34:

Terim göstermelik hocaydı asıl hocanız çok iyiydi

1
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

OHOOOOOO. . . SEZON BAŞINDAN BERİ HER HAFTA BİRİNE SON ŞANS HER HAFTA BİRİNİN BİLETİ KESİLDİ AMA HERKES AYNI YERİNDE. YA HABERLER ASPARAGAS YADA FATİH TERİM BİTİK, TAKTİK, SİSTEM YOK UYUTMA POLİTİKASI HER HAFTA 1-2 GARİBANA AT SUÇU SONRA BİLETİNİ KESTİM DE SONRA SAHADA İLK 11 DE GÖRELİM.

3
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

14 MART ''DÜNYA Pİ SAYISI'' GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN.

2
1
yanıtYanıtla
gs:

donk oynasın

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title