Haberler

Fırat Aydınus'un 1 Ay Ceza Alması Kariyerini Kurtardı

Güncelleme:

PFDK'nın yardımcısına "Bayrağı g...ne s...rım" Fırat Aydınus'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Fırat Aydınus'un aslında bir bakıma kariyeri kurtuldu. Çünkü hem Aydınus hem de Bozdoğan, 3 aydan fazla ceza alsaydı hakemlik kariyerleri sona erecekti.

TFF'den yapılan açıklamada Süper Lig'in 24. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir maçını yöneten Aydınus'a 'futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlarda bulunması' gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği belirtildi.

3 AYDAN FAZLA ALSA KARİYERİ BİTECEKTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Aydınus ve Bozdoğan, 3 aydan fazla ceza alsaydı hakemlik kariyerleri sona erecekti. Söz konusu maçta ikinci yardımcı hakem olarak görev alan Yusuf Bozdoğan'a da 10 gün hak mahrumiyeti cezası verilmişti.

1 YIL SONRA KADIKÖY'DE

Kurul, bugün Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak karşılaşmada Bülent Yıldırım'ı görevlendirdi.

Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki son iç saha maçını, geçen sezon Galatasaray ile oynanan ve 0-0 sona eren derbide yöneten Yıldırım, yaklaşık 1 yıl sonra Ülker Stadı'nda sarı-lacivertlilerin bir lig karşılaşmasında düdük çalacak.

Fırat Aydınus'un 1 Ay Ceza Alması Kariyerini Kurtardı

YAŞAR KEMAL UĞURLU 27 MAÇ SONRA BAŞAKŞEHİR MAÇINI YÖNETECEK

MHK, ligde bu hafta oynanacak karşılaşmalarda bir diğer dikkati çekici atamayı ise Yaşar Kemal Uğurlu'yu Medipol Başakşehir maçına vererek yaptı. Turuncu-lacivertlilerin bu hafta deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynayacağı mücadeleye atanan Uğurlu, ligde 27 maç aranın ardından Medipol Başakşehir'in maçını yönetecek.

Yaşar Kemal Uğurlu, Medipol Başakşehir'in geçen sezon evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada turuncu-lacivertli ekipten 2 futbolcuyu oyundan ihraç etmiş ve daha sonra bu ekibin karşılaşmalarında görev almamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Bozdoğan Haberler

500

Yorumlar (14)

fırat AYDINUS gs düşmanıdır!:

EYYAM YAPSANA EYYAM YAPSANA TETİKÇİ FIRAT AYDINUS. AYDINUSA FENERBAHÇE KULÜBÜ HARİÇ TÜM KULÜPLER YÖNETİMİNE TEPKİLİ. EN SON MALATYAYI YAKTI DAHA ÖNCE KADI KÖYDE KONYAYI YAKTI AYDINUS ADLI PİYON LİSTE UZAR GİDER.

8
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

feneri bir kez daha şampiyon yapmadan hakemliği bırakmaz.

9
2
yanıtYanıtla
kadıköy fenere mezar olacak!(gs li):

EĞER GEÇİCİ TFF BAŞKANI VE MHK BAŞKANI SİZDE YÜREK VARSA Bİ DAHA İÇ SAHADA GS NİN HERHANGİBİ MAÇINA BU FIRAT AYDINUS DENEN SÖZDE HAKEMİ VERİRSİNİZ. FIRAT AYDINUS, HÜSEYİN GÖCEK VE HALİS ÖZKAHYA DENEN MÜPTEZELLER GS DÜŞMANI PİYONLARDİR.

5
2
yanıtYanıtla
1907:

KADIKÖY FENERE MEZAR OLACAK!(GS Lİ): LAN DENYO EN GALİBİYETTE DOĞANLAR BU SENE ASKERE GİTTİ SEN HANGİ SENENİN ÜRÜNÜSÜN

yanıt1
yanıt1
fırat AYDINUS eyyamcıdır:

Fırat AYDINUS denen müptezelin yaş haddinden emekliliği ne zaman? Bildiğim kadarıyla 45 yasında zorunlu emeklilik var hakemlere. Ayrıca bu karar la şamandıra tesislerinde fenerin büyük sevinç var, tetikçi AYDINUS hakemliğe devam edeceği için.

5
1
yanıtYanıtla
azo:

Ne güzel memleket !!! Kimlerin adaletine kalmışız ???

4
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

DOĞRU YOLU BULMA VE DOĞRUYA ULAŞMADIR ''TÜME VARIM'' BİZDE KİŞİ YADA CAMİA KURTARMA TERSTEN YANİ ''TÜMDEN GELİM'' LE İZAH EDİLİR.

4
0
yanıtYanıtla
GÜLDÜREN TÜRKİYE:

Fırat Aydınus bir proje adamıydı Aydınusun aldığı talimatlardan haberi olmayan yardımcıları, doğru kararlarla kaldırdığı bayrakları Aydınusu çileden çıkardı. Vara gitmeden Başakşehirin lehine veren penaltı aslında siyasetin futbola karışmasının bir sonucudur.

3
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

VE BU ORTAMDA EZELİ REKABET MARİFETİYLE MAALESEF BU PROJE VE BAŞKANLIK TAKIMI DİĞER EZELİ RAKİPLERCE ARKALANIYOR. SONRADAN 4 BÜYÜĞEDE ZARAR VERECEK BU PROJE. AMA OLSUN 4 BÜYÜKLERİN BİRİ ŞAMPİYON OLMASIN DİYE DİĞER 3 LÜ TARAFINDAN DESTEKLENMEKTE. KATAR PRENSLERİ BİZİM PİYASAYA EL ATINCA AKLINIZ BAŞINIZA GELECEK. BEKLEYİN NOKTA.

yanıt6
yanıt0
Yeniçeri:

Bu adamın arkası sağlam hiç boşuna çenenizi yormayın bunun hükümette dayısı var bir araştırın

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title