Haberler

Özhaseki: Hdp'nin Yönetimde Mutlaka İşe El Koyacağının İşaretidir (2)

HUKUKÇULARLA BULUŞTU

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Türk Hukuk Enstitüsü üyeleriyle buluştu. Çukurambar'daki bir otelde gerçekleştirilen buluşmada Özhaseki, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'ne değinerek, "Rabbim bir daha böyle kötü, zor gün göstermesin. Böyle bir imtihanla karşı karşıya bırakmasın" dedi.

Özhaseki, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın sahte senet ile icra takibi yaptığı iddiası ile ilgili olarak da  "Helal ortaklık devam eder. Makul vekalet, iyi iş devam eder ancak bir yerde bir define bulduysanız kesin kavga eder defineciler. Kavga etmeyen defineci hikayesi dinlemedim daha ben. Birbirine madik atmaya çalışırlar, madik atarken kavgalar çıkar. Ortada karşılaştığımız kirli ilişki bu. Açtıkça matruşka gibi bir şeyler çıkıyor. Dün akşam televizyonda izledim, bir sürü evraklar, belgeler, canının istediği yerde diyor ki 'hukuk şöyle söylüyor', canının istediği yerde diyor ki 'hukuk ellerinde'. Bir dakika mahkemelerde kesinleşmiş bir iş var, o da sahte senet. Duruyor, duruyor. O, 'Haseki var ya' diyor. El insaf ya biz bu olayın ne içindeyiz, ne dışındayız. Bizi hiç ilgilendiren bir tarafı da yok ancak Ankara halkını ilgilendiriyor. Çık namusluca, dürüstçe bu işlerin ne olduğu anlat kardeşim ya. Anlat ya, bak durumun da iyiymiş, 15, 20 puan öndeymişsin. Keyfine bak ya" dedi.

'ONLARIN OYLARI HARAM'

Sandık güvenliğinin önemli olduğuna dikkat çeken Özhaseki, "Orada helal oylarımızı kimseye kaptırmamak için çalışacağız. Onların oylarını zaten istemeyiz, bize haram ne lazım ya. Allah yanımızdan geçirmesin ama kendi helal oylarımızı da bunlara kaptırmamak, neticesinde de o gün zafer ipini göğüslemek, millete hizmet için beş sene koşmak istiyoruz" diye konuştu.

'ELBETTE ALT YAPIYI YAPARIZ'

Özhaseki, daha sonra Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'ne geçti. Sanayi sitesinin yönetim kurulu binasının açılışında konuşan Özhaseki, "Belediyecilik anlayışımda elbette bu alt yapıları yapmak var. Alt yapı tabi yapacağız, bizim vazifemiz bu, başkanımın rica etmesine gerek yok. Emir kabul ederiz, burayı da yaparız. Hiç endişeniz olmasın. Bunun için belediyeler var. Biz bunları yaparız. Ancak önemli olan şehrimizi büyütebilmek, geliştirebilmek, Ankara'nın ticaretini coşturabilmek, sanayisini büyütebilmek, Ankara'da turizmden istifade edilecek noktaları ortaya koyabilmek" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Toplantıdan görüntü

-Özhaseki'nin açıklaması

-Detay

Haber: Arda ERDOĞAN/ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title