Haberler

Athena Grubunun Solisti Gökhan Özoğuz'dan Süleyman Soylu'ya Tepki: Bu Hareketler Korkunç!

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir vatandaşla olan diyaloğuna tepki göstererek "Bu hareketler korkunç." ifadesini kullandı.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Soylu'ya Temel Karamollaoğlu hakkındaki açıklamalarını alıntılayarak tepki gösterdi.

"İNSAN ÇOK RAHATSIZ OLUYOR"

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir vatandaşa tepki gösterdiği, "24 Haziran'da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz" sözlerini alıntılayarak tepki gösterdi. Özoğuz'un attığı Tweet de, "Bu hareketler korkunç ya! Hangi partiden oluraa olsun! İşte bu tip insanlardan bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor! Ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı." ifadelerini kullandı.

Athena Grubunun Solisti Gökhan Özoğuz'dan Süleyman Soylu'ya Tepki!

GÖKHAN'IN BAĞLI OLDUĞU TARİKAT ORTAYA ÇIKMIŞTI

Gökhan Özoğuz'un birçok ünlünün de aralarında bulunduğu Cerrahi Tarikatı'ndan olduğu ortaya çıkmıştı. Cerrahi Tarikatı'nda bulunan ünlü isimlerden bir kaçı da şöyle; Ahmet Özhan, Mazhar Alanson, Cem Yılmaz, Ali Taran.

Athena Grubunun Solisti Gökhan Özoğuz'dan Süleyman Soylu'ya Tepki: Bu Hareketler Korkunç!

CERRAHİ TARİKATI'NIN BİLİNEN ÖZELLİKLERİ

Cerrahiler Türkiye'deki 12 tarikattan birinin kolu. Cerrahi Cemaati'nin lideri, Şeyh Nurettin Cerrahi... Dünyada yaklaşık 30 bin, Türkiye'de 5 bin müridi bulunuyor. Cerrahilik, Halvetiye Tarikatı'nın en bilinen kolu. Günümüzde özellikle sanatçılar arasında etkin. Dergahı Karagümrük'te bulunan tarikatın dünyada 30 bin üyesi bulunuyor.

Athena Grubunun Solisti Gökhan Özoğuz'dan Süleyman Soylu'ya Tepki: Bu Hareketler Korkunç!

Cerrahi tarikatı, Osmanlı'nın son dönemlerinde özellikle de İstanbul'da üniversite gençliği üzerinde çok etkili olan bir tarikattır. Osmanlı'nın son dönemlerinde birtakım tarikatların karışımlarından yeni tarikatlar meydanagelmiştir. Bunlardan biri de Cerrahiler'dir. Cerrahi tarikatı birtakım hükümlerini Kadiri tarikatından, birtakım uygulamalarını da Rifai tarikatından almıştır.

Athena Grubunun Solisti Gökhan Özoğuz'dan Süleyman Soylu'ya Tepki: Bu Hareketler Korkunç!

EN ESKİ DERGAHLARDAN

Cerrahiler'in Karagümrük'teki Canfeda Camii Sokağı'nda bulunan dergahı ise, Sultan III. Ahmed tarafından 1703 yılında Nureddin Cerrahi için yaptırıldı. Tekkede Tevhidhane, türbe, erkekler bölümü ve kadınlar bölümü bulunuyor. Türbe, özgün unsurlarını yitirmeden varlığını devam ettirebilen nadir dergahlardan biri olarak kabul ediliyor. Dergahta toplantılar öncesi halka yemek veriliyor. Toplantılara Japonya, İtalya, İngiltere ve ABD'deki müritler de zaman zaman katılıyor.

12 ANA TARİKAT VAR

Kadiriyye

Kurucusu Hz. Muhammed'in soyundan olan Abdülkadir Geylani. 1077 tarihinde Hazar denizinin güneybatısındaki Gilan eyaletinde doğdu, 1166'da Bağdat'ta vefat etti. Kurduğu Kadiriyye tarikatı pek çok kola ayrıldı ve İslam dünyasının en yaygın tarikatları arasına girdi.

Rifaiyye

Kurucusu Hazreti Muhammed'in soyundan olan Ahmet Rifai. 1118'de Bağdat'la Basra arasında bulunan Ümmü Abide köyünde doğdu, 1182'de Bağdat'ta vefat etti.

Bedeviye

Seyyid Ahmed Bedevi tarafından kuruldu. Daha çok Mısır'da yaygınlaştı.

Desukiyye

Burhaneddin İbrahim Desuki tarafından kuruldu. Daha çok Mısır ve Sudan'da yaygınlık kazandı.

Kübreviyye

1221'de Harizm'de vefat eden Necmeddin Kübra tarafından kuruldu.

Halvetiye

Ömer Halveti tarafından kuruldu. İslam dünyasının en yaygın tarikatlarından oldu. Bugün kırktan fazla kolu var.

Sühreverdiyye

Şihabüddin Ömer Sühreverdi tarafından kuruldu.

Çiçtiyye

Muinüddin Hasan Çişti tarafından Hindistan'da kuruldu. Hindistan'ın ilk ve en büyük tarikatı oldu.

Yeseviye

Ahmedi Yeseviye tarafından. 11. yüzyılın 2. yarısında kuruldu. İslamiyetin Anadolu'da yayılmasında etkili olan tarikat Nakşibendi ve Bektaşi diye iki kola ayrılıyor.

Sa'diyye

Seyyid Sadeddin Cibavi tarafından kuruldu.

Mevleviyye

Mevlana Celaleddin-i Rumi tarafından kuruldu.

Şazeliye

Ebu'l-Hasan Şazeli tarafından kuruldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Soylu Gökhan Özoğuz Athena Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500

Yorumlar (274)

The end:

SÜLEYMAN SOYLU BEYİ DESTEKLİYORUZ VE SEVİYORUZ.

3318
21
yanıtYanıtla
Taş kafa:

Gökhan denen fani sen dövmeni yaptır şarkını söyle karışma böyle şeylere seni aşar hiç hdplilere gıkın çıkmıyor ama bakan soyluya bayağı bir duyarlısın sana birşeyler söyleyecemde yayınlamazlar sen anladın

32
93
yanıtYanıtla
mehmetçik:

ADAMSIN SAYIN İÇİŞLERİ BAKANIM sözde sanatçıyım diye geçinen zavallı zevat sen işine bak kafana yazı yaz sarıya boyat heryerine dövme yap zıpzıp zıpla daha çocuksun büyü sen memleket vatan bayrak işlerinden anlamazsın taş kafa sanada selam kardeşim.

yanıt7
yanıt28
murat:

süleyman soylu adam gibi adamdır geçende geçerken ugradı şehrimize doyamadık tertemiz bir insan sayın soylu

35
82
yanıtYanıtla
VAH VAH:

ZAVALLI

yanıt32
yanıt13
nkk:

dönekligidemi adamliktan sayiyorsan o baska.

yanıt78
yanıt19
Metin:

Süleyman soylu vatan sever olduğu her halinden belli bu ülkenin bu milletin kesinlikle kötülüğünü istemiyck biri böyle bı kaç tane daha olması lazım olacakta hainlerle teroristlere nefes almak haram olsun yürü soylu kalbin belli senin

32
75
yanıtYanıtla
akp.. kk:

chp''nin remi olarak hdp ile ittifakı yoktur. Chp sadece hd seçmenin oyunu istiyor, buna akpliler kıllanıyor.

69
26
yanıtYanıtla
ch:

kıvırta kıvırta bir hal oldunuz azdaha kıvırırsan asena olacaksınız direk hdpliyiz deyin bitsin bu iş

yanıt20
yanıt48
genco:

egri adam dogru işi olmaz hepiniz yamuksunuz

yanıt5
yanıt22
Tüm 274 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title