Haberler

Hollanda Polisinin Başörtülü Kadını Tekmeleyip, Yumruklaması Büyük Tepki Çekti

Güncelleme:

Hollanda'nın Utrecht kentinde, bir grup polisin bir şüpheliyi gözaltına aldığı sırada, çevreden vatandaşların olay müdahalesi ile arbede yaşandı. Arbede sırasında bir polis memurunun, kendisini ikaz eden başörtülü bir kadını önce teklemesi ardından yüzüne yumruk atması büyük tepki çekti.

Polis yetkilileri, 2 polis memurunun bir şüpheliye müdahalesi sırasında, çevreden kişilerin polislerin işini yapmasına engele olduğunu ve ortaya çıkan arbedede polisin cop ile bazı kişilere müdahale ettiğini duyurdu.

OLAY BİRÇOK KİŞİ TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Yaşanan arbedeye dair yayınlanan amatör kamera görüntülerinde polislerin bir adamı gözaltına almaya çalıştığı sırada, bir başka kişinin polislere saldırdığı görülüyor. Yine görüntülerde arbede sırasında iki kadının da sürece müdahil olduğu; bu sırada bir polisin, bir kadını yere düşürdüğü, başörtülü bir başka kadına da önce tekme, ardından yumruk attığı görülüyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polisler büyük tepki çekti.

Polis yetkilileri olayın aydınlatılmaya çalışıldığını; sosyal medyadaki videoların inceleneceğini; polislerin olaya yaklaşımının da ayrıca araştırılacağını duyurdu. Polis, görüntülerdeki kadınlara da ulaşılmaya çalışıldığını; olayın detayları için onların da bilgisine başvuracaklarını duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Hollanda Utrecht Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

Birisi:

Dayak yiyen başı açık kadında var ama islami faşizm sadece başörtülünün yediği dayağı görüyor .zaten dünyada herkes dövülsün ama baş örtüsü olan dayak yemesin nasıl bir anlayışsa ..Ayrıca islami yaşamda kadınlar bu kadar ulu orta dolaşmaz ama nedense baş örtüsü bile engel olmamış bayana

145
2
yanıtYanıtla
Tim0135:

Kardeşim bunların çoğu türbanı silah olarak görüyor kendine ve çoğu karşısındakini tahrik ediyor üstelik çoğuda kendini üstün insan görüyor. Avrupa nın işi gücü yok türbanla uğraşacak!

yanıt55
yanıt0
BRO:

İşte medeni avrupa (!) dedikleri tam olarak bu! Bu görüntü herhangi bir İslam ülkesinde olsaydı, iki yüzlü batı dünyayı ayağa kaldırırdı.

17
84
yanıtYanıtla
öfkeli:

google ve youtube amcaya Türkiye de polis şiddeti diye yaz çıkanları izle sonra bir daha düşün

yanıt4
yanıt7
TÜRK POLİS ABİLERİMİZ HEPSİ ADAM ADAM:

ÖFKELİ: senin ne olduğun belli sen bir, de istersen batı Avrupa polislerini incele araştır oku öğren ondan sonra yorum yaz batı hayranı AHMAK. , Özellikle abd, da polisler bırak suçluyu normal otoyolda giden sürücüye sırf ehliyeti yok diye sadece bir kez uyarıyor ondan sonra basıyor kurşunu daha geçen haberler, de izledik abd polisinin okulda hemde lise, de kız öğrenciyi nası saçların, dan tutarak merdivenler, de sürükleyip HAYVANCA saldırdığını bu ilk mi keza Avrupa polisi aynı Fransa olayı hadi yürü

yanıt0
yanıt0
Serpil:

Polise karşı gelen bayan aynı performansını suudi arabistanda kadın hakları için suudi polisine göstermeni bekliyoruz da sıkar biraz kelleni uçururlar şeriat işte avrupa da medeniyeti görünce şaşırma

96
2
yanıtYanıtla
Isa:

Suudi Arabistan polisi Ingiliz polisidir. Bilmeden konusma. Holanda Ingilizlerin bir no. savunucularidir.

yanıt0
yanıt11
BIRAKIN YA:

başörtülü olunca ne oluyor. suç işlemez mi oluyor. veya tutuklanamaz mı. ülkemizdeki kadın cinayetlerine, çocuk tecavüzlerine sesiniz çıkmaz. sanki başörtülü olunca namus abidesi. bırakın bu ayrımcılığı. açık yada kapalı olmak tercihtir. insan insandır

89
0
yanıtYanıtla
muskemataturk:

Aslında başörtülü kadınlardan uzak duracaksın. Bunların yüzde doksanı cahil

55
15
yanıtYanıtla
................................:

sen bu cevapla çok akıllı oldugunu gösterdin. asıl cahil sensin

yanıt1
yanıt28
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title