Haberler

CNN Türk Canlı Yayınındaki Ekrem İmamoğlu Hatası Sosyal Medyayı Salladı!

Güncelleme:

CNN Türk ekranlarında skandal bir hataya imza atıldı. Mansur Yavaş'ın mazbatasını aldığı anların fotoğrafı montajlanarak, "İşte Ekrem İmamoğlu'nun mazbata aldığı anlar" diye canlı yayında anons edildi.

CNN Türk ekranında Mansur Yavaş'ın mazbatayla poz verdiği fotoğrafın montajlanarak İmamoğlu'nun kafasının foroğrafa eklenmesi sosyal medyada gündem oldu.

CNN Türk Ekranlarında Ekrem İmamoğlu Hatası Sosyal Medyayı Salladı!

MONTAJLI FOTOĞRAFI CANLI YAYINDA VERDİLER

CNN Türk sunucusu ise o anlarda, "Ekrem İmamoğlu önce İl Seçim Kuruluna gitti orada bir izdiham vardı. Ekrem İmamoğlu göreve resmi olarak başladığını gösteren mazbatasını aldığı an ile ilgili bir fotoğrafı sizlerle paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

CNN Türk Ekranlarında Ekrem İmamoğlu Hatası Sosyal Medyayı Salladı!

"NASIL BİR KANALSINIZ SİZ?"

Sosyal medya kullanıcıları da bu görüntülere sessiz kalmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı olayla ilgili "Nasıl bir kanalsınız siz?" yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise "CNN Türk'ün geldiği son durum." yorumunu yaptı.

CNN Türk Ekranlarında Ekrem İmamoğlu Hatası Sosyal Medyayı Salladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (132)

Adınızı Yazın...:

APONUN OYLARIYLA ATANIN PARTİSİ KAZANDI. . . İLGİNÇ BİR DURUM SONUMUZ YAKIN GALİBA

19
53
yanıtYanıtla
vatansever:

resmen saçmalamışsın. geri zekalı. manyak.

yanıt16
yanıt1
Adam:

Mazbata adam yapmaz. Okulda mektepde yapmaz. Merkep yine merkep.

19
52
yanıtYanıtla
tades:

kendin izimi tarif ediyorsunuz acaba

yanıt21
yanıt2
boş ver:

takma ismini ''adam'' yazmakla da adam olunmaz sanırım bunu fark edecek kadar adamsındır. ;)

yanıt6
yanıt3
MERT:

TAKMA İSMİNİ OKUYAN DA SENİ ADAM ZANNEDECEK. OYSA SEMERE VURULMUŞ MERKEPTEN HİÇ FARKIN YOKTUR.

yanıt7
yanıt1
Adınızı Yazın...:

BU SEÇİM BİR RAHİP YÜZÜNDE DOLAR KURUNU YÜKSELTEN EKONOMİMİZİ MAHVEDEN ABD ve TRUMPIN ZAFERİDİR. . . BUNU UNUTMADIK UNUTMAYACAZ. . . Allah Kabul Etmeyecek Yakında Göreceksiniz İnşallah

11
42
yanıtYanıtla
ekonomimiz rahip ipliğine mi bağlı:

Bir rahip bile ekonomimizi sallıyorsa var gerisini sen düşün

yanıt11
yanıt2
Adımı Yazmıyorum...:

Bu seçim bir rahip yüzünden doların yükselmesine engel olamayan güçsüz ve içi boş ekonomiye sebep iktidar partisine bir uyarıdır. Allah''ta ülke seçim sonuçlarına pek karışmaz.

yanıt9
yanıt1
wer:

sen erkan tan ı izlemeye devam et. biz sana el sallarız. .

yanıt8
yanıt0
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title